• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

27.09.2020

18:57

ONI OČEKUJU DA SU IZNAD ZAKONA?! Marković: Za Novakovića zakon važi za građane, ne za opoziciju

Politika

ONI OČEKUJU DA SU IZNAD ZAKONA?! Marković: Za Novakovića zakon važi za građane, ne za opoziciju

Podeli vest

Član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Aleksandar Marković rekao je danas da je nesumnjiva činjenica da Borislav Novaković smatra da zakon treba da važi za sve građane, ali ne i za opoziciju, jer očekuju da su oni iznad zakona

Nesumnjiva je i činjenica, napominje, da potpredsednik Narodne stranke Borislav Novaković niti je uhapšen, niti ga je ko privodio u Policijsku upravu u Novom Sadu, a da je, kako navodi, iz minuta u minut menjao izjave za medije te večeri kad ga je policija legitimisala dok je lepio plakate.

- Gde sme policija, obavljajući redovni posao na ulicama Novog Sada, da zatraži ličnu kartu Novakoviću i njegovim aktivistima. Kako sme da ih odmah ne prepozna i stisne petlju da ih legitimiše, što bi rekao njegov drug Dragan Ðilas, svojevremeno saobraćajnom policajcu koji ga je zaustavio jer je kršio propise:''Majstore, znaš li ti ko sam ja'' - naveo je Marković u saopštenju.

On smatra da je to odličan primer, kako kaže, vestern vladavine prava, kako je poimaju i Borislav Novaković i Vuk Jeremić i Dragan Ðilas.

- Zakoni za njih ne važe, ne sme ih niko primenjivati, jer nisu oni zaboga običan narod ko svi ostali. Ko se usudi da se ne složi i zaključi da su oni građani, kao i svi drugi, čekaju ga blaćenje, pretnje i sijaset laži, pa bio on policajac, tužilac ili sudija - navodi Marković.

Nastavljaju sa napadima i na institucije i na predsednika Aleksandra Vučića, kaže Markovići i dodaje da ne biraju sredstva u borbi da ponovo dođu na vlast.

- Porodice nisu svetinja, istina ih ne obavezuje, odgovornost za izgovoreno prema građanima ne osećaju, laž im je prosto skoro jedina tačka političkog programa - smatra funcioner SNS.

- Zato danas Novaković aplaudira svojim kolegama u kreiranju laži, Mariniki Tepić i Miroslava Aleksića, dok kaže da nema dokaz da Andrej Vučić ima i jedan ar u Vojvodini, ali je uveren da ima desetine hiljada hektara. Baš kao što se i Mariniki Tepić priviđala od farme koka nosilja iz Titovog vremena u Moroviću državna plantaža droge - zaključio je Marković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija