• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2020

15:13

MILIČKOVIĆ ODBRUSIO ĐORĐEVIĆU! Vučiću je Srbija uvek na prvom mestu!

Politika

MILIČKOVIĆ ODBRUSIO ĐORĐEVIĆU! Vučiću je Srbija uvek na prvom mestu!

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednik Gradskog odbora Beograd Milosav Miličković reagovao je na izjave Mlađana Đorđevića saopštenjem koje prenosimo u celosti

Mlađan Đorđević je bio i ostao samo flaster svog kuma Dragana Đilasa. Dok danas piše epopeje o svojoj takozvanoj iskrenosti, samozvanom izgaranju u borbi za Кosovu i Metohiju i zalaganju za jačanje srpsko-ruskog prijateljstva, nikako da objasni zašto ništa od toga nije uradio dok je bio na vlasti i imao priliku da to pokaže delima.

Sem brojnih funkcija koje je obavljao kao pomoćnik kuma Đilasa, Mlađan Đorđević je bio i savetnik Borisa Tadića u vreme dok je ovaj bio predsednik Srbije. Sva trojica zajedno su se istakli, kao što je u narodu dobro poznato, sa politikom „izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“ svima i u regionu i u svetu što Srbija uopšte postoji.

NATO bombardovanje im je bila ružna uspomena koju što pre treba gurnuti u zaborav i što manje spominjati, a podršku u borbi za Кosovo i Metohiju potražili su u Briselu. Baš na zahtev ove klike pregovori o КiM izmešteni su iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju. Dakle iz UN, gde su između ostalih i Rusija i Кina i gde je situacija bila daleko povoljnija za Srbiju, u EU gde je većina država priznala takozvano Кosovo.

Nije Mlađan Đorđević, dok je bio na vlasti, romansirano kao danas izgarao za majčicom Rusijom, bio je prezauzet gomilanjem miliona na računima privatnih kompanija sa kumom Đilasom.

I dok danas priča jeftine politikantske priče, podsetiću ga da je Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem jedna od retkih koja nije uvela sankcije Rusiji, kao i da je vašingtonski sporazum istorijski napredak u odnosima sa SAD. Кao i da zahvaljujući Vučiću danas SAD razgovara sa nama o Кosovu i Metohiji, što je za njih ranije bila završena stvar baš zahvaljujući „mudrim“ odlukama koje su donosili Tadić, Jeremić, Đilas, Đorđević i ostali.    

I nije Vučić najveći rusoljub, niti najveći poklonik nijedne druge zemlje, Srbija mu je jedina domovina i uvek na prvom mestu. Razvija i gaji prijateljske i partnerske odnose sa svim zemljama u svetu i čini sve na međunarodnom planu ako je u interesu našeg naroda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija