• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.10.2020

22:35

KAKAV BLAM! Rada Đurić u emisiji najavila izjavu zemljoradnika koji svedoči protiv Vučića, a on rekao nešto potpuno suprotno (VIDEO)

Politika

KAKAV BLAM! Rada Đurić u emisiji najavila izjavu zemljoradnika koji svedoči protiv Vučića, a on rekao nešto potpuno suprotno (VIDEO)

Podeli vest

Napadi bez argumenata na predsednika Aleksandra Vučića se nastavljaju.

Kao što smo već pisali mediji pod dirigentskom palicom Dragana Đilasa ne prestaju da iznose laži na račun predsednika Srbije, ne birajući ni to da li će da ocrne i članove porodice Vučić.

Iako se još uvek nije ni ohladila sada već dokazana laž tajkunskih medija kako je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije, nekakav veleposednik, da ima hiljade hektara zemlje u Vojvodini, nove i još gluplje laži stižu iz opozicionih redova.

Ovom vešću se pozabavila i novinarka Radmila Đurić u čijoj autorskoj emisiji je puštena izjava vojvođanskog zemljoradnika. 

Rada Đurić u uvodu najavljuje to da se jedan od paora koji se žalio Jelisaveti Vasilić danas sam javio njima kako bi svedočio o zemljištu, a pomenuti paor bukvalno demantuje navode da je Andrej Vučić vlasnik ikakve zemlje u Vojvodini.

Zemljoradnik je na pitanje novinarke "da li Vučićev brat poseduje zemlju u Vojvodini" rekao da to nije istina.

- Pa mi nemamo saznanja o kupovini zemlje od strane Andreja Vučića. Sva zemlja u Vojvodini je već prodata  osim državne zemlje. Mi smo se javili zbog podnošenja krivične prijave preko katastra koji vodi Jelisaveta, a ne zbog Andreja Vučića - zaključio je zemljoradnik, vojvođanski paor.

Jasno je da je Đilasu u kreiranju ovakvih priča vodilja Milovan Brkić lažni novinar i prevarant koji je prvi plasirao tu priču na Internetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ivica

pre 3 godine

Rada,ves masina....u poslednje vreme nesto joj se dogadja,pukla zena....

tomas gustafsson

pre 3 godine

Ова "новинарка",рада ђурић-гремлин, није крива ама баш ништа! Сви знамо да је смрад и да ради за петоколонаше,лопове и битанге!Ја лично почињем да кривим председника и власт, легално и легитимно изабрану од народа(за које сам и сам гласао) што не почну да примењују "батину" која проистиче из устава,закона и подзаконских аката! "Удри врага, не остав` му трага"!

laki

pre 3 godine

Novinari su zaštićeni zato što treba da nas izveštavaju tačno i istinito. Ali ka nas bombarduju laznim i neproverenim informacijama, e onda im treba j....i mater, ne fizički nego na sud. Rada Djuric se prodala Djilasu i ona nikako nije nezavisan niti objektivan novinar. To nije bila ni dok je radila na RTS - u. Već tada je bila prodajna duša. Samo je kanala i mije dozvoljavala gostom u emisiji da pricaju. Već je sama odgovarala na svoja pitanja.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Neka se lažovski mediji u vlasništvu lažova i lopova i dalje blamiraju plasiranjem laži o predsedniku Vučiću i o njegovom rođenom bratu, ali će ponovo biti neprijatno iznenađani kad i na sledećim predsedničkim izborima Aleksandar Vučić ubedljivo pobedi.

HRVATI U PANICI! PLAŠE SE VUČIĆA KO ĐAVO OD KRSTA: MEĐUNARODNA ZAJEDNICA HOĆE DA NAS UVUČE U SPRSKO KOLO!
Politika

HRVATI U PANICI! PLAŠE SE VUČIĆA KO ĐAVO OD KRSTA: MEĐUNARODNA ZAJEDNICA HOĆE DA NAS UVUČE U SPRSKO KOLO!

Hrvatski mediji nastavljaju da prenose strah državnog vrha lijepe njihove od sve većeg napretka Srbije na međunarodnom planu! Posle činjenice da na ekonomskom planu Srbija polako, ali sigurno prestiže Hrvatsku i kao i da Beograd ponovo postaje važan faktor u svetu, u Hrvatskoj sada strahuju i od Vašingtonskog sporazuma, a posebno od mini Šengena koji je promovisao predsednik Srbije Aleksandar Vučić

01.10.2020

15:40

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija