• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2020

10:36

AKO SE HARADINAJ STUBLA STIDI ŠTO JE ŠIPTARKA, NE TREBA DA SE LJUTI NA MENE! Vulin: Kako zovu sebe tako ću ih i ja zvati, kada iz svog jezika izbace reč Šiptar i ja ću ih zvati kako god da počnu da zovu sebe!

Politika

AKO SE HARADINAJ STUBLA STIDI ŠTO JE ŠIPTARKA, NE TREBA DA SE LJUTI NA MENE! Vulin: Kako zovu sebe tako ću ih i ja zvati, kada iz svog jezika izbace reč Šiptar i ja ću ih zvati kako god da počnu da zovu sebe!

Podeli vest

Srbi su narod koji se ponosi svojim imenom i ne traži od drugih da ga oslovljavaju drugačije nego što oslovljava sam sebe. Ako se Haradinaj Stubla stidi što je Šiptarka ne treba da se ljuti na mene. Kako zovu sebe tako ću ih i ja zvati, kada iz svog jezika izbace reč Šiptar i ja ću ih zvati kako god da počnu da zovu sebe. A do tada poštovaću njihove običaje i jezik, i Šiptare ću sa poštovanjem oslovljavati kako sami sebe zovu, Šiptari, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Meljize Haradinaj Stuble koja je izjave srpskog ministra odbrane ocenila kao neprihvatljive i zatražila od međunarodne zajednice da ne ćuti.

 

- Neka se međunarodna zajednica oglasi povodom mojih izjava ali samo da ne propusti da osudi OVK zločine i zatraži pravdu za pobijenu srpsku decu, proterane Srbe i spaljene manastire, neka se po zahtevu Haradinaj Stuble oglasi međunarodna zajednica oko napada na srpsku decu u Donjoj Brnjici, neka se oglasi i zato što Zajednica srpskih opština još uvek nije formirana i zato što je od 1999. na Kosovu i Metohiji ubijeno više od 1.000 Srba i nealbanaca a niko nije odgovarao. Neka se oglasi međunarodna zajednica što Rama pravi "veliku Albaniju" a Daut Haradinaj kaže da mu je žao što nije ubio još više Srba. Samo neka se međunarodna zajednica već jednom oglasi, i neka počne od mene ali neka završi sa ubicama iz OVK. I da ne ostane bez odgovora, nema sporazuma dve Vlade i dve države. Srbija je država a Kosovo teritorija pod upravom međunarodnih snaga i narko kartela. Ako Haradinaj sumnja, neka slobodno pokuša da se obrati Generalnoj skupštini UN - poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VULIN: Zašto MSP Crne Gore prezire svoje građane?
Politika

VULIN: Zašto MSP Crne Gore prezire svoje građane?

Ministar odbrane Aleksandar Vulin odbacio je kao neistinite tvrdnje crnogorskog Ministarstva spoljnih poslova o njegovom navodnom mešanju u unutrašnje stvari te zemlje i upitao zašto to ministarstvo prezire svoje građane

20.09.2020

12:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija