• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.10.2020

17:51

PEŠIĆKA HTELA DA SE DODVORI BOŠNJACIMA, PA NESVESNO POHVALILA VUČIĆA: On nije kao Đilas, Mlađa Đorđević i Jeremić, on nikada ne bi isporučio Miloševića, Karadžića i Mladića!

Politika

PEŠIĆKA HTELA DA SE DODVORI BOŠNJACIMA, PA NESVESNO POHVALILA VUČIĆA: On nije kao Đilas, Mlađa Đorđević i Jeremić, on nikada ne bi isporučio Miloševića, Karadžića i Mladića!

Podeli vest

Vesna Pešić u Sarajevu u intervjuu za Avaz.ba htela je da se dodvori Bošnjacima, a zapravo nesvesno uputila Vučiću najveće komplimente naglašavajući da se on značajno razlikuje od današnjih opozicionara jer on nikada ne bi isporučio Miloševića, Karadžića i Mladića Hagu

Pesićka se poput Jeremića i Đilasa, koji redovno daju intervjue hrvatskim i bosanskim medijima, dodvoravala u Sarajevu svima onima koji smatraju da je Srbija zločinačka zemlja i da su Srbi genocidan narod, što često pominje i Marinika Tepić koja je u Skupštini Srbije insistirala da se našem narodu natovari na glavu da je genocidan.

Vesna Peš je u intervjuuu Avazu rekla da Vuč nije isti kao oni koji su vodili "Peti oktobar", a to su po njihovom sosptevnom priznanju i hvaljenju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Mlađan Đorđević, jer kako Peška kaže Vuč nikada ne bi Hagu isporučivao Miloševića, Karadža, Mladića i druge Srbe.

Time je Peš nesvesno uputila komplimente predsedniku Srbije, koji poštuje zakone i svačiju odgovornost uvek ispituje, ali Vuč poštuje domaće sudstvo i ne isporučuje Srbe drugim sudovima kao da su vreće krompira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Ko je uopšte ta Vesna Pešić , čemu je zaslužna, i čime je zadužila Srbiju i Srpski narod, da joj se daje bilo kakav publicitet, i koga je uopšte briga šta ona kaže.

Penzionerj

pre 3 godine

Po meni, najhitnije je promeniti ministra pravde da sredi sudstvo i tuzilastvo i da se optuze svi neprijatelji Drzave.

JE L' SAD I ZA ĐILASA VUK "POLU BOŠNJAK"? A MARINIKA... Lider SSP pije kaficu sa Nikolom Jovanovićem, a njihovu "saradnju" promoviše njegov portal!
Politika

JE L' SAD I ZA ĐILASA VUK "POLU BOŠNJAK"? A MARINIKA... Lider SSP pije kaficu sa Nikolom Jovanovićem, a njihovu "saradnju" promoviše njegov portal!

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas i doskorašnji potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, sreli su se pre nekoliko dana u jednom beogradskom kafiću, javlja za Đilasu naklonjeni portal Nova.rs "očevidac susreta", podgrevajući glasine o saradnji Jovanovića i Ðilasa, aktuelne poslednjih meseci

04.10.2020

14:09

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija