• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.10.2020

12:35

KNEZ ALBERT II OD MONAKA SUTRA U SRBIJI! Sa predsednikom Vučićem o saradnji u četiri oka!

Politika

KNEZ ALBERT II OD MONAKA SUTRA U SRBIJI! Sa predsednikom Vučićem o saradnji u četiri oka!

Podeli vest

Knez Albert II od Monaka boraviće sutra u zvaničnoj poseti Srbiji, a domaćin će mu biti predsednik Aleksandar Vučić


Kako je saopšteno iz kabineta predsednika, u 11.15 je predviđena ceremonija svečanog dočeka ispred Palate Srbije, nakon čega će Vučić i knez Albert II imati tet-a-tet sastanak.


Uslediće plenarni razgovori delegacija Srbije i Kneževine Monako predvođeni predsednikom Vučićem i knezom Albertom II.

U 12:25 sati predviđeno je potpisivanje sporazuma o saradnji u prisustvu Vučića i kneza Alberta, koji će potpisati predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i izvršni direktor Privrednog odbora Monaka Gijom Roz.

Nakon toga će uslediti ceremonija uručenja odlikovanja - Ordena Republike Srbije na lenti NJ.S.V. knezu Albertu II od Monaka.

Oko 12.30 minuta Vučić i knez Albert II od Monaka obratiće se medijima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
perica

pre 3 godine

Dolazi veliki prijatelj nae zemlje i veliki ljubitelj vina.

Milica

pre 3 godine

Knez kao veliki ljubitelj nase istorije itekako zasluzuje domacinski docek, kako to Srbija zaista ume...

BozaB

pre 3 godine

Zelimo da zajedno radimo na poboljsanju nase saradnje.

Tara

pre 3 godine

Prijatelji naše zemlje su nam uvek dobrodošli...

hana

pre 3 godine

Opa, ma bravo, Albert nam još nije bio. Ima da uživa u Srbiji, a i neke dobre stvari da dogovorite.

sasa

pre 3 godine

Nadamo se dobrim sporazumima između Srbije i Monaka.

Mica

pre 3 godine

Saradnja je veoma vazna i kljucna.Dobri odnosi doprinose dobrom prijateljstvu i dobrobiti za sve nas.

Slavka

pre 3 godine

Nadamo se da će iz posete kneza Alberta proisteći neki sporazuma i dobra saradnja.

xxdet

pre 3 godine

Taj ne dolazi zato što nam želi dobro vec da mešetari jer analize pokazuju da Istočni zmaj u Srbiji biva sve jači i Srpska privreda sve moćnija. Za par godina Kineskim parama Srpska privreda dostiže najače zemlje EU. Podizanje Srbije znači slabljenje EU i propast planova Nemačke. Ne verujte meni, to kažu upravo analize EU i zbog toga čupaju kosu na glavi jer su oni ovde nacrtali veliku Albaniju. S druge strane treba obezbediti pozicije za poslovanje i uticaj ali i širiti razne druge boleštine svojstvene dokonim krunama i autorima globalne kulture. Treba se čuvati zapadne propagande po našim novinama o tobožnjem prijateljstvu. Istina je da su oni Srbiji odavno spremili sanduk ali ne mogu zbog Rusije da nas tamo polože. Probaće sve da ovde udju i kontrolišu razvoj predstavljajuci se glavnim donatorima, prijateljima i trala pričama. Ne nasedajte na lažni sjaj i čuvajte se braco Srbi.

Nera

pre 3 godine

Nadam se dobroj saradnji izmedju nasih zemalja.

Verica

pre 3 godine

Saradnja Srbije sa jednom od najbogqtijih zemalja sveta jw od velike koristi za Srbiju.

Sreta

pre 3 godine

Srbija koristi svaku priliku da jača ekonomse veze sa svim zemljama sveta. Ovo će biti prava prilika da predstavniku jedne vladarske porodice pokažemo naše veliko srpsko gostoprimstvo i damo sve od sebe da ostanemo u veoma lepom sećanju Knezu Albertu od Monaka.

Tijana

pre 3 godine

Sviđalo se nekom ili ne Vučić za vreme njegovog mandata ugostio je i sastao se sa toliko svetskih državnika i pri tome svi ti razgovori su bili plodonosni za Srbiju. Postavio je čovek standarde koje teško da će koji političar posle njega moći ispuniti.

Brankić

pre 3 godine

Srbija svakim danom sve vise jaca u svakom pogledu.

Brankić

pre 3 godine

Okretanje Srbija ka sve četiri strane sveta doprinelo je jačanju same pozicije moje zemlje u regionu. Koji se još državnik može pohvaliti dovođenjem delegacije iz celog sveta. Ulažem svoj respekt i želje za dalji napredak naše zemlje i vlade u svetu. Živela Srbija

Željko

pre 3 godine

Ovo je prilika da celom svetu pokažemo legendarnu srpsku gostoprimljivost.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija