• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srpskaliga.rs

06.10.2020

09:35

SRPSKA LIGA: Zabraniti emitovanje propagandnog filma Mila Đukanovića

Politika

SRPSKA LIGA: Zabraniti emitovanje propagandnog filma Mila Đukanovića

Podeli vest

Država Srbija i nadležno Ministarstvo kulture, mora pod hitno da zaustavi dodatno širenje antisrpske histerije i promovisanje ideja, sada već bivšeg, režima Mila Đukanovića, posredstvom propagandnog filma televizije Crne Gore, pod nazivom ''Svjedok Božije ljubavi'', u kome otvoreno ponižava i vređa Srpsku pravoslavnu crkvu i crnogorsko-primorskog mitropolita Amfilohija, tako što će zabraniti njegovo prikazivanje na regionalnom festivalu televizijskih minijatura ''Pres vitez'' i tako odbraniti čast naše zemlje i kompletnog srpskog naroda, izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige

 

- Nedopsutivo je da dozvolimo da Đukanovićevi propagandisti, uopšte i učestvuju na pomenutom Festivalu, i da u Srbiji, naočigled naših građana vređaju SPC, njeno sveštenstvo i iskrenu borbu Srba u Crnoj Gori, ali i svih ostalih vernika Srpske pravoslavne crkve koji su branili svetinje i slobodu veroispovesti koju ime je uskratio taj isti Milo Đukanović – ističe Đurđev, dodajući da je očigledno da odlazeći crnogorski režim ne želi da se pomiri sa trenutnom političkom situacijom i da čini sve da nastavi sa kampanjom poniživanja srpskog naroda i Crkve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija