• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.10.2020

10:23

С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ! Vučić čestitao Putinu 68. rođendan!

Politika

С ДНЕМ РОЖДЕНИЯ! Vučić čestitao Putinu 68. rođendan!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić česitao je danas predsedniku Rusije Vladimiru Putinu 68. rođendan, uz poruku da veoma ceni sve što ruski predsednik čini za neraskidivo prijateljstvo i bratstvo Srbije i Rusije, kao i njegovu čvrstu podršku borbi Srbije za zaštitu državnih i nacionalnih interesa



- Ekselencijo, dragi prijatelju, primite moje rođendanske čestitke, uz iskrene želje za dobro zdravlje, kako biste mudro i istrajno vodili Rusku Federaciju putem uspeha i blagostanja, snažeći njen ugled i uticaj u svetu - naveo je Vučić u čestitki.

On je istakao da veoma ceni Putinovu čvrstu podršku odlučnoj borbi Srbije za zaštitu vitalnih državnih i nacionalnih interesa, pre svega teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije.

Vučić je naveo i da sa zadovoljstvom pamti prethodne susrete sa Putinom, kao prilike da, kako je istakao, otvoreno razmene mišljenja i ideje o različitim pitanjima od zajedničkog i globalnog interesa.

- Zahvalan sam Vam što uvek umete da saslušate i da, bez obzira na težinu i složenost naše geopolitičke, vojne i ekonomske pozicije, pokažete razmevanje za naše stavove. To je odraz Vaše ljudske i državničke mudrosti, kao i Vašeg osvedočenog prijateljstva prema srpskom narodu - naveo je Vučić.

Istakao je da je uveren da će i u godinama nastaviti da prilježno grade sadržajne odnose.

- Iskreno se radujem što ću uskoro ponovo imati čast da Vas ugostim u našoj Srbiji - navodi se u čestitki predsednika Vučića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 3 godine

Dokazanom prijatelju Srba i Srbije želim da doživi sto godina u zdravlju i sreći. Nadam se da će dobra i bratska saradnja trajati večno.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija