• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2020

15:48

(VIDEO) VESIĆ NA FEJSBUKU: Da se malo podsetimo Ivana Ivanovića u rijalitiju Farma!

Politika

(VIDEO) VESIĆ NA FEJSBUKU: Da se malo podsetimo Ivana Ivanovića u rijalitiju Farma!

Podeli vest

Da se podsetimo kako je izgledalo učešće zabavljača Ivana Ivanovića u rijaliti programu Farma u produkciji RTV Pink. Danas ta ista osoba zaposlene na TV Pink naziva “bagrom”, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na Fejsbuku


- Menja Ivanović televizije, menja emisije, menja gazde za koje radi, menja politike koje zastupa, ali jedno uvek ostaje isto - voli pare. I umalo da zaboravim, voli Hrvatsku. 

Ivanović mesečno zarađuje oko 200 prosečnih novinarskih plata. Hrvatsku voli iz drugih razloga.
Sve u sve u svemu, što bi Crnogorci rekli, jado.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bg Dex 1970

pre 3 godine

Ja se ne bih, da sam na Vesićevom mestu, spuštao na Ivanovićev nivo, već bi lepo podneo privatnu tužbu protiv istog i gonio bih ga do poslednjeg dinara i evra sa njegovog konta. Ako me javno ponižavaš, vređaš i prozivaš, tužiću te sudu. Ako tvrdiš nešto, a nemaš dokaza, tužiću te sudu. Ako mi pretiš, pozvaću policiju i opet ću da te tužim sudu. Možeš posle samo da pričaš kako se vrši politički pritisak na tvoju ličnost, a ja ću te opet tužiti sudu zbog laži koje iznosiš u javnost,ako uopšte možemo da podrazumevano šta je zapravo ta javnost, ako te gleda na Đikijevom tv kanalu, čija gledanost ne prelazi 15%. Živela Srbija!

ŽIVOT NE SME DA STANE! Vesić sa privrednicima: Beograd mora da nastavi da živi i radi!
Beograd

ŽIVOT NE SME DA STANE! Vesić sa privrednicima: Beograd mora da nastavi da živi i radi!

Upravo sam završio sastanak sa predstavnicima beogradske privrede. Razgovarali smo o radu kompanija koje posluju u sektoru usluga. To su kompanije koje su vlasnici tržnih centara, trgovinskih lanaca, hotela i ugostitelji. Ove kompanije zapošljavaju preko sto hiljada Beograđanki i Beograđana, napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu

07.10.2020

10:16

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija