• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2020

23:12

(VIDEO) I ON ĆE DA NAM PRIČA O "PROFESIONALNOSTI"?! Jugoslav Ćosić za većinu JAKO NEPRIJATAN, ali ne i za svog GAZDU ĐILASA!

Politika

(VIDEO) I ON ĆE DA NAM PRIČA O "PROFESIONALNOSTI"?! Jugoslav Ćosić za većinu JAKO NEPRIJATAN, ali ne i za svog GAZDU ĐILASA!

Podeli vest

Zanimljivo je gledati kako se ophodi prema svome "gazdi" Draganu Đilasu

U Srbiji je opšte poznato da kada političari dođu u emisiju na televiziju N1 kod "čuvenog" Jugoslava Ćosića taj susret ne prođe nimalo prijatno za sagovornika, a uglavnom iz studija svako od njih izađe postiđen i uvređen.

Kako Jugoslav Ćosić radi za televiju N1 koja se naziva "najprofesionalnijom, najobjektivnijom i najneutralnijom" televizijom, moglo bi se očekivati da se on kao voditelj isto tako ponaša prema svojim gostima. Svi već znaju da je Jugoslav uvek taj koji napada, provocira a nekada i vređa svoje sagovornike što se moglo videti iz primera kada su u njegovoj emisiji gostovali Vuk Jeremić i Boško Obradović, ali i mnogi drugi opozicioni lideri.

Ipak, Jugoslav Ćosić vrlo dobro zna kada treba da bude fin i povučen i kome ne sme da upućuje provokativna pitanja. Kada u studio ušeta "gazda" Dragan Đilas ta bahatost i oštrina novinara N1 prestaje da postoji. 

Uglavnom smireni i odlučni novinar se prema svim ostalim gostima ponaša bahato, ali kada se u studiju pojavi njegov gazda on prosto ostane bez reči. Čist govor mu postane stran, a mucanje se "odomaći". Ni po koju cenu ne želi da naljuti svog "gospodara".

Prosto je smešno gledati koliko je Ćosić selektivan kada je reč o pitanjima za Đilasa. Pomislilo bi se da je po prirodi stidljiv i neodlučan, pa čak u nekim situacijama i plašljiv, iako se prema drugim opozicionim liderima tako ne ponaša. 

Foto: Printscreen

Dok Jugoslav Ćosić drugim sagovornicima demonstrira silu, pred Draganom Đilasom zaboravi za koju televiju radi i kakvu je reputaciju stvarao, od oholog glasnogovornika postane poslušni piun. Emisije u kojima Dragan Đilas gostuje jasan su pokazatelj da i Ćosićeva emisija kao i televizija za koju radi sve samo ne objektivna i nezavisna, već da je u službi "žutog gospodara" Đilasa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 3 godine

Pazi kad čujem ĆOSIĆ osećam neku tugu jer zivim u zemlji sa takvim čovekom...

srbo

pre 3 godine

Jako uticajan i meritoan novinar, više sam sebi ne veruje ako Đilas ne potvrdi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija