• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

15:28

ANDREJ VUČIĆ JE META I OLOŠU IZ REDOVA SNS! Đukanović stao u odbranu brata predsednika Srbije!

Politika

ANDREJ VUČIĆ JE META I OLOŠU IZ REDOVA SNS! Đukanović stao u odbranu brata predsednika Srbije!

Podeli vest

Narodni poslanik iz redova SNS Vladimir Đukanović ocenio je da je Andrej Vučić postao legitimna meta brojnim bitangama, ali i ološu iz redova stranke. Đukanović, koji je i Vučićev advokat, oglasio se tekstom na svojoj Fejsbuk stranici, koji prenosimo u celosti.

Dugo, baš dugo, poznajem Andreja Vučića. Ponosan sam na to poznanstvo koje je odavno preraslo u prijateljstvo.

Andrej je čestit čovek koji drži do principa i svako ko ga poznaje zna da ne trpi nerad i nepoštene ljude. Ipak, kako je brat predsednika države, a svakako i neko ko punim srcem daje svoj neverovatno veliki doprinos u pobedama SNS na izborima, jer se izborima, posebno izbornom statistikom, bavi na najvišem nivou, on je meta protivnicima.

Foto: Tanjug/Printscreen

Vladimir Đukanović

Meta koja nema pravo nigde da odgovori, jer bi se to karakterisalo kao zloupotreba medija od strane porodice Vučić. Zato on ćuti, trpi i radi na terenu. Napadaju ga anegdotne ličnosti koje mu nisu do kolena, ni po znanju, ni po marljivosti. Nema ko mu ne smešta, pa čak i oni koji su navodno naši, no njima neka ide na čast.

Andrej je dakle meta, jer ne može da se brani, a preko njega ključna meta je njegov brat. Izmišljotinama protiv Andreja pokušava se najprimitivnija kriminalizacija Aleksandra. Tako se o Andreju može pročitati da je vlasnik "Franša", najbolje zemlje u Sremu i Bačkoj, da je falsifikator pasoša za Al Кaidine teroriste, da je prevezao tanker kokaina iz Кolumbije, da drži narko-kartele, da je vlasnik "Hlev i kifle" brenda...

Andrej je zapravo sve, vlasnik i naših života, a čim je to on, onda mu je brat valjda gospodar svega, autokrata, šef mafije i sl.

Jadno i primitivno, ali mi koji znamo Andreja uz njega smo i borićemo se ponosno sa njim za nove pobede SNS i njegovog brata. Bitangama koje sve ovo čine protiv njega, a posebno ološu iz naših redova, neka služi na čast napadanje nekog ko ne može da se brani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Primitivni napadi na Andreja Vucica nece promeniti nacin na koji Aleksandar Vucic upravlja zemljom i konstantno je vodi u napredak.

Lovac9

pre 3 godine

Svedoci smo svakodnevnih napada i lincovanja porodice Vucic neosnovanim optuzbama po medijima. Svako bi trebao da iznese dokaze za svoje navodne optuzbe pre neko sto ih izrekne, a dokaza nigde.

Maki

pre 3 godine

Jedina njegova krivica je što mu je brat predsednik ove države, divim se porodici Vučić kako sve ovo trpi i izdržava!

TIna

pre 3 godine

Puno je zlocudnih napada na porodicu Vucic. Nije Djukanovic stao u odbranu da bi nekog prao vec jer je dosta lazi na racun Andreja.

Maja

pre 3 godine

Porodica predsednika Vučića je na meti raznih laži, konstantno pokušavaju da lažima unište rad i trud našeg predsednika i to preko njegove porodice! Ovo je za svaku osudu!

milovan

pre 3 godine

Vučića napadaju zato što je jak lider i sjajan državnik koji je Srbiju spasio od bankrotstva.

Verica

pre 3 godine

DZaba napadi na predsednika Vucica i njegovu porodicu jer iz tih napada predsednik Vucic izlazi jaci i odlucniji.

Perica Savic

pre 3 godine

Opozicija nema druge argumente nego udara na porodicu.

Paja

pre 3 godine

Kriv je zato sto mu je brat predsednik, pa zavidni pokusavaju da ih vredjaju i ponizavaju!

Sara

pre 3 godine

Dal ce ikada ostaviti vucicevu porodicu na miru???

zoran

pre 3 godine

Uh koliko plaćenih smrdljivih botova SNS...kako ste tako glupi, ovim potvrđujete da ste mafija..a ovo siroče od Andreja - što ga se toliko onda plaše ljudi?..

Dejan

pre 3 godine

Sve ove komentare podrske je pisala ista osoba!

LakiUrosch

pre 3 godine

Krv vam jebem,seme vam se zatrlo,mafijo..

Zoranm

pre 3 godine

Fala cia sto je objavila sliku zvonka veselinovica sa njim. Kao on ne poznaje doticnog. Ha ha ha

Ivana

pre 3 godine

Andrej je zaista najpošteniji u SNS-u, vreme je da konačno odgovara za ovakve klevete.

Zarko

pre 3 godine

Za razliku od Djilasa i ekipe Andrej je gospodin koji nijednog trena nije zloupotrebio to sto je brat predsednika Srbije i koji stoicki podnosi bezocne napade na sebe. Iskrena podrska!

cyberpunk

pre 3 godine

U ove teletabis laži veruju krezavi , dementni penzioneri, najverniji SNS glasači, a podržavaju plaćene gomile, članovi partije. Džabe se trude svi partijski mediji poput Dezinformera, glavnog i odgovornog drekavca i njegovih debelih novinara i novinarki da laž održe što duže. Entropija na kraju učini svoje...

Filip

pre 3 godine

Napadi na predsednikovog brata neće zaustaviti napredak Srbije.

Nina

pre 3 godine

Sramota je vise koliko opozicija uporno udara po Vucicevoj porodici.

Nera

pre 3 godine

Sto mu je brat predsednik ove drzave mu je jedina krivica,ne mogu ni da zamislim kako je porodici Vucic.

Huki

pre 3 godine

Andrej Vucic je uvek meta jer je brat presednika Srbije. To mu je jedini greh i jedno to mu se stavlja na dušu. Poznajem ga lično i sasvim dobri sliku imam o tom čoveku

Mita

pre 3 godine

Sramota je što svakodnevno se napada porodica predsednika Vučića. Misle da će tako poljuljati rad i politiku predsednika. Narod dobro zna koliko je predsednik Vučić uradio za Srbiju i uzalud se trude da oblate kako njega tako i njegovu porodicu!

dada

pre 3 godine

Valjda sto se prezima Vucic i sto mu je brat predsednik drzave. To su takvi ljudi,koji samo napadaju,a meta su svi iz porodice predsednika,to je bolest.

Taša797

pre 3 godine

Svakakve farse će im još pasti na pamet kako bi oslabili volju i poverenje naroda. Sramno je etiketirati bilo koga ko se dokazao svojim radom.

MANJINA DOBIJA ZELENO SVETLO DA VLADA! Đukanović: Eto, ja tako zatucan, primitivan, sve bez škole i retrogradan, ne pristajem na te ucene!
Politika

MANJINA DOBIJA ZELENO SVETLO DA VLADA! Đukanović: Eto, ja tako zatucan, primitivan, sve bez škole i retrogradan, ne pristajem na te ucene!

Više je nego očigledno da je Evropska unija dala neku vrstu zelenog svetla da u svim državama koje Brisel ne drži u potpunosti pod kontrolom, odnosno koje nisu pod kontrolom liberala, dozvoljeno je sve učiniti protiv vlasti koju većina naroda u tim zemljama podržava, napisao je na Fejsbuku član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović

08.10.2020

10:13

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija