• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2020

16:17

UČINIĆEMO SVE DA VOLJA GRAĐANA POBEDI U ŠAPCU!

Politika

UČINIĆEMO SVE DA VOLJA GRAĐANA POBEDI U ŠAPCU!

Podeli vest

Gradski odbor Pokreta socijalista Šapca oštro osuđuje opstrukciju izbornog procesa u Šapcu od strane Nebojše Zelenovića i njegovog nalogodavca Dušana Petrovića

Još jednom smo imali priliku da se uverimo da dosovcima Zelenoviću i Petroviću volja građana nije sveta, da njih mišljenje naroda ne zanima, da su spremni na svaku podlost kako bi se održali na vlasti, pa makar ta vlast bila potpuno nelegitimna i nelegalna.

Zahtevamo da se izborni proces konačno dovede do kraja i da Šabac krene napred u skladu sa zakonom i uz poštovanje izborne volje građana. 

Građani Šapca su svoju volju pokazali na izborima, i nikakve mutne radnje Gradske izborne komisije neće sprečiti to da volja građana bude sprovedena. 

Pokret socijalista grada Šapca čvrsto stoji uz Srpsku naprednu stranku i učinićemo sve da volja građana Šapca pobedi.

Grad Šabac je posle 20 godina pljačke i terora zaslužio poštenu i odgovornu gradsku vlast na čelu sa Srpskom naprednom strankom.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija