• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.10.2020

17:22

VD DIREKTORA EPS PORUČIO MARINIKI TEPIĆ:  Stalno ću vas podsećati koliko stranaka ste promenili i koliki je lopov vaš šef Đilas!

Politika

VD DIREKTORA EPS PORUČIO MARINIKI TEPIĆ: Stalno ću vas podsećati koliko stranaka ste promenili i koliki je lopov vaš šef Đilas!

Podeli vest

Vršilac dužnosti direktora EPS-a Milorad Grčić poručio je Đilasovoj funkcionerki Mariniki Tepić da će je uvek podsećati koliki je ona politički preletač i koliko je stranaka promenila

- Znam da vas boli, gospođo Tepić, svaki put kad vam se pomene da ste više puta prelazili u nove političke partije svaki put kada bi ste procenili da vam u novoj partiji sledi veća korist. Time ste pokazali dve osobine, nelojalnost i koristoljubivost. Znam da vas nervira kada vam kažem koliko je tek koristoljubiv vaš šef Đilas. Nervira vas sve to i zato svakodnevno napadate državne kompanije, jer su one dobre samo kada pune džepove vašem šefu Đilasu. Pre nedelju dana ste kukali kako će MMF biti ljut na Srbiju zbog EPS-a. Vi ste se usudili da pričate o tome, a trebalo je da pitate Đilasa, kako je u vreme dok je on vodio državu MMF pobegao iz Srbije glavom bez obzira. Za razliku od tadašnjih dana, sada je MMF već sedam godina dobrodošao partner našoj državi i time se ponosimo, jer imamo ozbiljnu i odgovornu vladu. Marljivu i štedljivu. 

Ima još toga što vas nervira i stalno ću vas na to podsećati. Poput rezolucija kojima ste hteli ceo nas narod da proglasite genocidnim. U kojoj god stranci da budete, ja ću vam i dalje sve ovo ponavljati - poručio je Milorad Grčić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala od Banata

pre 3 godine

U jednoj emisiji poznati advokat je rekao bivšem političaru: KADA KRENEŠ DA RASPRAVLJAŠ SA BUDALOM IZGUBIČEŠ NA KONDICIJI. E tako vam je to i sa M. Tepić, kako god da kreneš gubiš na kondiciji.

Direktor EPS-a rasturio Mariniku Tepić i njene laži!
Politika

Direktor EPS-a rasturio Mariniku Tepić i njene laži!

Povodom današnjih prozivki potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić o tome kako direktor EPS-a Milorad Grčić mora da podese ostavku na funkciju na kojoj se nalazi, on joj je odgovorio pismom koje prenosimo u celosti:

06.10.2020

15:00

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija