• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.10.2020

14:43

NEBOJŠA BAKAREC: Marinika Čobanu, heroina je na heroinu ili kokainu? Možda na biciklu?

Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Marinika Čobanu, heroina je na heroinu ili kokainu? Možda na biciklu?

Podeli vest

Đilasova čegrtaljka Marinika Čobanu po zadatku napada najbolje ljude Srbije. Napada najbolja preduzeća srpske privrede. Telekom, EPS… Na Đilasovom toaletoidu „Direktno“ danas je osvanulo novo pismo gđe Čobanu, upućeno direktoru EPS-a, a stvarno upućeno SNS-u, napisao je politički analitičar i poslanik SNS Nebojša Bakarec

Čegrtuša Čobanu se usuđuje da optužuje SNS i predsednika Vučića da su citiram „ogrezli u kriminalu i lopovluku“. Ej!?! Ona, potpredsednica čoveka za koga se osnovano sumnja da je najveći lopov u istoriji Srbije. Marinikin Đilas je pod sumnjom, da je zloupotrebom službenog položaja i trgovinom uticajem, stekao poslovni prihod od 619 miliona evra, i neto dobit od fantastičnih 106 miliona evra, u vreme kada je obavljao tri državne funkcije. I onda se Đilasova zvečarka usuđuje da druge optužuje za grehe svog plačevnog gospodara. Što ne pita gospodara kako je stekao 619 miliona evra, ili 106 miliona evra?

Čegrtava zvečka Marinika se odvažila da govori o kriminalu, a njen šef Đilas je 10 godina uzurpirao i privatizovao garažu koja pripada Gradu Beogradu. Njen gospodar je u decembru 2014., naneo telesne povrede penzioneru Slobodanu Peleviću, bivšem tastu. Milan Dabović, šurak njenog šefa Dragana Đilasa, uhapšen je 16.09.2016., na Brankovom mostu sa 2,4 kilograma čistog kokaina, zbog čega služi kaznu zatvora od 6 godina. Jedan od najbližih Marinikinih i Đilasovih stranačkih saradnika u Kuršumliji, Milutin Bakić uhapšen je 30.04.2020. zbog toga što je švercovao 66 kilograma marihuane. Da li na taj kriminal misli Marinika Čobanu? Traži trun u tuđem oku, a ne vidi balvan u svom.

Foto: Tanjug

Đilasova telalka Marinika, nekako previđa činjenice da je MUP u Pančevu 11.3.2020., uhapsio Novaka Filipovića, njenog bliskog prijatelja. Protiv njega je podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju, stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom hapšenja je zaplenjeno 1,4 kilograma droge, i velika količina municije. Marinika Tepić Čobanu je Filipoviću, dok je bila pokrajinski Sekretar za sport i omladinu, svake godine, od 2013. do 2016., davala novac iz budžeta Vojvodine. Mediji su 13.05.2020. preneli da će policija tužilaštvu proslediti svedočenje Novaka Filipovića iz Pančeva, koji u iskazu policiji tvrdi da mu je Marinika Tepić tražila da obeća da će da „iseli iz Pančeva“ pančevačkog novinara Miroslava Miću Milakova.

Foto: informer.rs

 

Dijalog Marinike i Filipovića je  tekao ovako: Marinika:„Hoću da mi obećaš nešto“, Filipović: „Kaži“. Marinika: „Da ćeš da iseliš Miću Milakova iz Pančeva“. Filipović: „Dogovoreno…“. Ugrožavanje bezbednosti novinara je krivično delo kažnjivo zatvorom od šest meseci do pet godina. O tom kriminalu čegrtuša Marinika mudro ćuti. U svom zvečka pismu, Marinika se nevešto brani od optužbe da je besramna prelatačica. Priznaje da je bila u LSV i Novoj, citiram Mariniku: „Da, angažovala sam se u dve stranke“, ali „slučajno zaboravlja“ da je bila i u PSG, gde se nadala masnoj apanaži od strane Saše Jankovića, pre urušavanja PSG, pa „zaboravlja“ i svoj sadašnji angažman u ČETVRTOJ stranci za 4 godine! Uhvaćena u laži, sakriva da se angažovala u dvostruko više stranaka nego što priznaje (LSV, Nova, PSG, SSP).

Dakle, Marinika zna da je besramna preletačica, ali se uzda u tuđe kratko pamćenje i nemogućnost sa se saberu dva i dva! Ko je Marinika Čobanu Tepić, možda najbolji odgovor je dao Nikola Jovanović, nesuđeni potpredsednik Đilasove i Marinikine stranke. Citiram Nikolu Jovanovića: „Da nema te stranke (SSP, op.aut.) Marinika bi bila ku*ac na biciklu!“. To je to! Fama o biciklistima. U delirijumu jedne zvečarke, Marinika u pismu vređa i porodice predsednika Vučića, i predsednice vlade Brnabić, i porodicu Darije Kisić Tepavčević. Posle svega što sam naveo, normalno je da pomislimo – da li je Đilasova „heroina“ na Filipovićevom heroinu, Dabovićevom kokainu ili na gandži Milutina Bakića? Na nečemu jeste! Možda je na biciklu?

„Nije smrt biciklo, da ti ga ukradu, da ne znaš da voziš i da sa njega padneš“ - Biljana Srbljanović, citat iz drame „Nije smrt biciklo“.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija