• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

20.10.2020

15:58

ĆAO, ZELENOVIĆU! U četvrtak sednica Skupštine grada Šabac - BIRAJU SE NOVI ORGANI UPRAVE!

Politika

ĆAO, ZELENOVIĆU! U četvrtak sednica Skupštine grada Šabac - BIRAJU SE NOVI ORGANI UPRAVE!

Podeli vest

Poraženi gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović u četvrtak će i zvanično morati da preda vlast! Kako Informer saznaje, tada će se održati konstitutivna sednica Skupštine grada Šapca na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo grada


Srpska napredna stranka osvojila je ubedljivu većinu na izborima u ovim gradu koje je Zelenović ponavljao čak tri puta pokušavajući da sačuva fotelju.

Ipak, uprkos svim opstrukcijama naprednjaci su osvojili ubedljivih 37 odborničkih mesta, a sa koalicionim partnerima imaju većinu od 46 mesta u lokalnom parlamentu koji ima 69 odbornika.

S druge strane, Zelenović može da računa na svega 23 odbornička mesta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija