• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.10.2020

14:37

SNOVI KOJE SANJA OSTAĆE PUSTI I DALEKO OD REALNOSTI! Mirković: Ðilas hoće do vlasti uz strani faktor!

Politika

SNOVI KOJE SANJA OSTAĆE PUSTI I DALEKO OD REALNOSTI! Mirković: Ðilas hoće do vlasti uz strani faktor!

Podeli vest

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je danas da su uporni pokušaji da strani faktori utiču na izbore u Srbiji "poslednji trzaj" Dragana Ðilasa da bez podrške građana dođe na vlast


"Na svu sreću Srbija je danas nezavisna, jaka i stabilna zemlja u kojoj se pitaju njeni građani, a ne strani interesi, zato snovi koje sanja Ðilas ostaće samo pusti i daleko od realnosti. Kada je toliko siguran u svoju podršku, za koju kaže da će samo rasti u narednom periodu, ne vidim onda niti jedan jedini razlog da na izbore 2022. ne izađu i pokažu tu svoju silnu moć i podršku građana", ukazao je Mirković u saopštenju.

On dodaje i da Ðilas izmišlja pobede i tako sebe ubeđuje da su njegovi katastrofalni porazi nekakav uspeh.

"Za razliku od njega SNS je pre svega uvek spremna na izbore i na bilo kom nivou, jer kada radite u interesu građana i za bolje sutra svih ljudi u našoj zemlji nemate strah od rezultata istih. Njegovu zlu nameru mogu da razumem, ali začuđuje što dozvoljava sebi da ovakvim izjavama svoju inteligenciju dovede u pitanje, jer od čestitanja pobede bojkota nema ništa besmislenije", naveo je Mirković u saopstenju.


Čini mu se da će i kada dođu izbori kao i na prošlim izborima "pobeći u mišje rupe i tamo se sakriti od izbornog fijaska, jer svako i u njihovim redovima zna da su daleko i od malog cenzusa od tri odsto".

"Poverenje koje je politika Aleksandra Vučića dobila biće opravdano kao i uvek do sada, jer za razliku od Ðilasa, kome su pare i funkcije jedino bitne, za Srpsku naprednu stranku je mišljenje, poverenje kao i zadovoljstvo građana jedino merilo i zato svakodnevno radimo u interesu Srbije i svih građana", istako je Mirković, saopsteno je iz SNS.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas, najavu predsednika Aleksandra Vučića da će novi parlamentarni izborima biti održani do aprila 2022 i skraćenju mandata Vlade, vidi kao dokaz da je bojkot uspeo i najavljuje jasne zahteve za fer izbore i pregovore pod pokroviteljstvom EU.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija