• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

23.10.2020

18:07

VLADA JOŠ NIJE NI FORMIRANA, A DRŽAVNI NEPRIJATELJ BIBER VEĆ JOJ PREDVIĐA NEUSPEHE! Đurić: Florijan i njegovi finansijeri ne žele demokratiju u Srbiji!

Politika

VLADA JOŠ NIJE NI FORMIRANA, A DRŽAVNI NEPRIJATELJ BIBER VEĆ JOJ PREDVIĐA NEUSPEHE! Đurić: Florijan i njegovi finansijeri ne žele demokratiju u Srbiji!

Podeli vest

Nova Vlada Srbije još nije ni formirana, a dežurni mrzitelj Florijan Biber već je počeo da joj predviđa neuspehe, i da baca drvlje i kamenje po predsedniku Aleksandru Vučiću zbog toga što je, rukovođen interesima građana i naše države, izneo stav o zadacima i ciljevima buduće vlade, saopštio je danas potpredsednik Glavnog obora SNS Marko Ðurić.

- Nije Biberu, koga će Ðilasovi i Šolakovi mediji uskoro početi da pitaju i o horoskopu, stalo ni do demokratije u Srbiji, a svakako ni do srpskog naroda, jer on, osim što želi pad Vučića, želi i da građanima ove zemlje zapravo bude oduzeto pravo na izbor - ocenio je Ðurić u saopstenju.

Prema njgovim recim, Biberovi poslodavci i finansijeri ne žele demokratiju u Srbiji, već privid demokratije u kojem će njihovi politički miljenici i marionete biti dovedeni na vlast tobože demokratskim sredstvima, a ako to nije moguće onda prevratom i obojenom revolucijom.

Foto: facebook

- Izmisliće u vremenu pred nama desetine Bibera kako bi u srpskom društvu po već viđenim receptima generisali nestabilnost i političke sukobe, jer znaju da im je to jedina šansa da pobede izbornu volju građana Srbije - ukazao je Ðurić.

MNOGO NOVIH LICA U VLADI! Đurić: Na sutrašnjoj sednici biće reči o koalicionim partnerima!

On je poručio da će Srbija, u inat onima koji joj ne žele dobro, nastaviti da dokazuje da je i politički i ekonomski snažna i stabilna država, jačajući istovremeno i svoje institucije i svoju demokratiju.

Foto: Tanjug

Direktor Centra za studije Jugoistočne Evrope na Univerzitetu u Gracu Florijan Biber tvrdi u izjavi za list Danas da će nova vlada biti podređena predsedniku Vučiću kao i da će samo formalno nastaviti da se zalaže za EU integracije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlado

pre 3 godine

Čudi me kako razni belosvetski hoštapleri, poput ovog direktora Centra za studije Jugoistočne Evrope na Univerzitetu u Gracu Florijana Bibera, prate zbivanja u Srbiji. Zašto Biber nije ovo pitanje postavio u sopstvenoj državi, ili recimo u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Engleskoj ...? Zar u svakoj državi partije ne izlaze sa svojim programom na izbore, na osnovu koga se građani opredeljuju za koga će glasati?! Zar u tim državama vlade ne sprovode svoj partijski program, koji su prezentovali građanima, ili možda vlada koja je dobila mandat "kreira nekakav svoj program", koji nema veze sa onim što su ponudili na izborima? Zar u tim državama, partija koja je pobedila na izborima, nema pravo da odlučuje o tome šta će i kako će vlada raditi. Pobogu nemojte nam soliti pamet!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija