• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.10.2020

11:05

ZASTRAŠUJUĆE JE ŠTO SE OVAKVIM NAPADIMA VUČIĆU CRTA META NA ČELU! Bečić: Lažne insinuacije su poziv na linč

Politika

ZASTRAŠUJUĆE JE ŠTO SE OVAKVIM NAPADIMA VUČIĆU CRTA META NA ČELU! Bečić: Lažne insinuacije su poziv na linč

Podeli vest

Čim je najavio bespštednu borbu protiv mafije predsednik Vučić i njegova porodica ponovo su postali meta tajkuna i njihovih medijskih plaćenika, izjavio je Igor Bečić, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke

Nedopustivo je i zastrašujuće što se ovakvim napadima predsedniku crta meta na čelu. Ovakve skandalozne i lažne insinuacije poziv su na linč čoveka koji se bespoštedno bori za dobrobit građana Srbije, protiv mafije i lopova na svim nivoima društva. Od svih organa u ovoj državi očekujem kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti i kao građanin da bez rezerve i svim snagama podrže predsednika Vučića u borbi protiv mafije i kriminala.

Srbija je demokratski uređena zemlja kojom ne smeju vladati mafija i tajkuni poput Đilasa i Šolaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mily

pre 3 godine

Mafija u Srbiji previse je uzela maha i pomislila da je iznad drzave, sto nikako ne bi smelo da se tolerise, jer je za svaku osudu! Pretnje predsedniku drzave svugde u svetu bile bi strogo procesuirane!

Marija

pre 3 godine

Opozicija na sve načine pokušava da ospori rad našeg predsednika, više i ne gledaju kojim sredstvima i lažima se služe, a sve niže padaju..

TEtka

pre 3 godine

SAmo bi silom na vlast. Vučić svima smeta koji nemaju podršku naroda

Filip

pre 3 godine

Tajkunski mediji napadaju predsednika i njegovu porodicu jer im smetaju smetaju uspesi Srbije, ali na taj način neće ništa postići.

Milica

pre 3 godine

Izdržaće Predsednik sve ovo ubeđena sam. A tajkuna će biti sve manje. Ovo su njihovi očajnički potezi

Siniša

pre 3 godine

Sramota je šta rade lideri i članovi opozicije, konstantno i bez ikakvog razloga napadaju predsednika i članove njegove porodice.

vule

pre 3 godine

Strasno je da se ovakve stvari desavaju coveku koji se zalaze za mir i stabilnost i borbu protiv mafije

Natasa

pre 3 godine

Neprijatelji Srbije ne biraju ni nacin ni sredstvo da se docepaju ponovo fotelja.Nista im nije sveto pa ni zivot Vucica i njegove porodice.Jadni su i bedni.

mila

pre 3 godine

Velika je hrabrost i odlučnost bila potrebna kako bi se objavio rat kriminalu i mafiji.

Ivana

pre 3 godine

Vucicu crtaju metu na celu jer ne zele jaku Srbiju i jer hoce da mafijasi, tajkuni i kriminalci ponovo zavladaju nasom zemljom.

Krle

pre 3 godine

Nedopustivo, tome se što pre treba stati u kraj.

Zeljko Ilic

pre 3 godine

Velika podrska predsedniku u borbi protiv mafije,korupcije i kriminala

Vida A

pre 3 godine

Mafiji pod hitno treba stati na put,uz predsednika smo u ovoj borbi

Pero

pre 3 godine

Kakav covek treba da budes da mozes da pretis predsedniku jedne drzave? Bolesno.

Anika

pre 3 godine

Ne biraju sredstva kada napadaju a cvile kao misevi kad se iznesu podaci o njihovim kradjama i mafijaskom postupanju!

Biw

pre 3 godine

Strasno je da se presedniku preti i da se po ko zna koji put deca i familija uplicu u to sve tp je strasno.

Jovica

pre 3 godine

Ovo je monstruozno sta se radi predsedniku i njegovoj porodici, pod hitno tuzilastvo da reaguje.

sandra

pre 3 godine

Svi gradjani Srbije trebalo bi da podrze borbu protiv kriminala i korupcije

milovan

pre 3 godine

To rade oni kojima smeta jaka i stabilna Srbija bez mafije i zutih tajkuna.

Roki

pre 3 godine

Građani su na izborima podržali borbu protiv kriminala i korupcije koju sprovodi predsednik Vučić.Građani su za beskompromisnu borbu protiv kriminala.

Vesna

pre 3 godine

Strasno je sto u jednom demokratskom drustvu kakva je Srbija kriminalne strukture zele da preuzmu primat i budu jace od same drzave.

Ana

pre 3 godine

Opozicija pokusava na sve nacine da ospori rad predsednika Srbije koji je odlucio da se ostro suprotstavi mafiji i svakom pokusaju pljacke naroda i ugrozavanja ustavnog poretka RS,medjutim gradjani Srbije takve pokusaje opozicije nece dozvoliti.

Basta

pre 3 godine

Tajkunima treba staviti tacku na mafijanje po Srbiji, dosta je bilo tolerancije prema njima.

Nina

pre 3 godine

Strašno da nema gde!Imate li vi decu,porodice,zaboga??!Razlikujete li dobro od lošeg,čemu tolika zloba,čemu?Ne razumem!Čovek propade da ovu zemlju ojača i stabilizuje na sve moguće načine a kako mu se uzvraća?Zar niste svi građani Srbije,šta to želite svojoj deci??

TM

pre 3 godine

Podrska za borbu protiv mafije i kriminala. Kriminalizacija je nedopustiva za zemlju u kojoj se bori za lepsu buducnost i napredak.

Sanja

pre 3 godine

Opozicija je prevrsila svaku meru! Odmah ih suspendovati!

Nera

pre 3 godine

Rad naseg predsednik opozicija na sve nacine pokusava da ospori,stvarno je sramo cime se sve sluze.

Tijana

pre 3 godine

Mafijaska kampanja tajkuna iz takozvane opozicije.

Vlado

pre 3 godine

Napadi na bilo čiju porodicu su nešto najprimitivnije i nešto najgnusnije što neko može da uradi. Osudjujem svaku pretnju deci predsednika Vučića i pretnje bilo kome u ovoj zemlji. Neka izadju na izbore (kad bi smeli) i pobede ga legitimno!

Sunčica

pre 3 godine

Porodicu može da spominje samo neko kome ništa nije sveto. Međutim, ovo nije više Srbija 2003. i ja verujem u državni aparat.

Nili

pre 3 godine

Opozicija je prevrsila svaku meru. Konstantni napadi na porodicu predsednika, samo govori o njima kakvo su zlo od ljudi i kakvu bi oni surovu buducnost doneli Srbiji. Mora se hitno stati na put ovakvim brutalnim napadima!

Prvoborac

pre 3 godine

Cela ova situacija jeste pomalo zabrinjavajuća,ali Vučić ne bi bio to što jeste kada bi reagovao na sve jadne insinuacije,ali jedno je sigurno da psi koji laju obično ne ujedaju.

Marija

pre 3 godine

Pa naravno da Vam smeta Predsenik koji ima poverenje celog našeg naroda, i svaka čast za toliki rad i trud.

Djole

pre 3 godine

Mafijašima i tajkunima je krivo što im se bliži strašni sud.

Milica

pre 3 godine

Možda zato što baš mafija stoji iza Šolaka i Đilasa?

Milica

pre 3 godine

Pa uplašili se, jer šta će oni bez prihoda kad Vučić pohapsi mafijaše.

Milan

pre 3 godine

Ti kriminalni krugovi u takozvanoj opoziciji , odavno su prešli prag normalnog ponašanja i komunikacije , jednostavno se plaše da će biti zakonski procesuirani za sve malverzacije i kriminal što su činili i sad mučki napadaju.

Mina

pre 3 godine

Bespoštedno se na ovaj način pobija svačiji trud da zemlju Srbiju uvrsti u jedne od najnaprednijih zemalja u Evropi. Svako ko se odvaži da prkosi ucenama, korupciji i organizovanom kriminalu postaje meta napada i tome se mora jednom stati na put. Država je ta koja kao najviša institucija u društvu treba da reguliše pravni poredak i norme.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija