• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.10.2020

11:53

DA SU ONI VLAST STRELJALI BI PO ULICI! Ðukanović: Dok god se vodi licemerna kampanja imaćemo ljude koji će se tome suprotstavljati

Politika

DA SU ONI VLAST STRELJALI BI PO ULICI! Ðukanović: Dok god se vodi licemerna kampanja imaćemo ljude koji će se tome suprotstavljati

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Ðukanović izjavio je da nije za kompromis sa onima koji vode zastrašujuće kampanje protiv neistomišljenika i koji pokušavaju da ucenjuju vlast preko svojih medija


Ðukanović je u Skupštini Srbije primetio da se sada vodi propaganda protiv bivše funkcionerke DS Gordane Čomić koja će biti ministar, navodeći da je za one koji je sada nazivaju “huljom i smećem” nekada bila “sunce demokratije”, i to dok je, kaže, kršila Poslovnik Narodne skupštine i uskraćivala reč.


“Sada kada nije promenila mišljenje nego je shvatila da su joj politički saborci promašili politiku, sad je smeće i hulja. To sve može da se pročita na portalima. To je zastrašujuće. I sa takvim ljudima treba da razgovaramo? To je nečuveno. Da su oni vlast streljali bi po ulici”, rekao je Ðukanović.

Dodaje da se taj deo opozicije i javnosti vodi takvim principima da će svako ko ne razmišlja kao oni biti obrukan.

On je dodao da se i protiv njega povela zastrašujuća kampanja kad je izabran za predsednika Odbora za pravosuđe i da mu se spočitava da je u sukobu interesa, jer je advokat, ukazujući da to nije bio problem kad je na čelu tog odbora bio funkcioner DS Boško Ristić.

“Dok god se vodi licemerna kampanja imaćemo ljude koji će se tome suprotstavljati. Prete nam preko društvenim mreža kako će da nas vešaju ispred skupštine, pa samo neka probaju. Jedva čekam da ih vidim tako hrabre”, rekao je Ðukanović.

Foto: printscreen RTS2

Ðukanović je naveo da je protiv kompromisa sa takvim ljudima koji, kako kaže, hoće da ucenjuju i koji maltretiraju putem svojih medija.

“To je jedina opozicija koja neće na izbore. Opozicija bi trebalo valjda da jedva čeka izbore. Pošto opet najavljuju bojkot, kažem im: Bojkotujte do mile volje. Ja vam nikad ne bih izašao u susret. Samo imate drugi problem ovde. Vas bojkotuje narod”, rekao je Ðukanović.

Ðukanović dodaje da se na pojedinim medijima sin predsednika crta kao kriminalac, ocenjujući da to čine kako bi on posle promene vlasti bio legitimna meta i kako bi sve mogli da opravdaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 3 godine

Mafijaska kampanja tajkuna iz takozvane opozicije.

Sanja

pre 3 godine

Dobili su ogroman novac od stranih agencija i do detalja su isplanirali monstruozan scenario.

sale

pre 3 godine

Poznata politika opozicije, zbog takvog ponašanja su opozicija.

Marta

pre 3 godine

Bojkotu je bitno prisustvo u javnom životu Srbije jer im je jasno da podršku naroda nemaju.

TM

pre 3 godine

Narod je taj koji se tome direktno supritstavlja. Napadi su uzeli maha,zlocudni potezi koje treba iskoreniti.

Mica

pre 3 godine

Zavladao bi teror da su ti takozvani na vlasti .

Milan

pre 3 godine

U opoziciji je tolika mržnja da bi oni čini mi se ubijali sve što se njima čini kao opasno po njih same

Jeca

pre 3 godine

Najgore pricaju o Vucicu i rade mu o glavi jer hoce da dodju na silu na vlast a imaju podrsku u narodu na nivou statisticke greske.

Tosa

pre 3 godine

Borba protiv kriminala i korupcije je ocito dala puni efekat jer napadi na porodicu Vucic ne prestaju.

Nera

pre 3 godine

Opoziciji je kancer naseg drustva. Oni su toliko ogrezli u mrznji da je to postalo zabrinjavajuce i opasno po okolinu. Sto pre ljudi shvate , bolje je po njih.

Ana

pre 3 godine

Opozicija se vecito sluzi lazima i izmisljotinama jer ni sa cim nema da se pohvali...prete jer su im svi krivi sto ih narod ne prihvata....tajkunski lazovi nemaju ni stida ni srama...

Nera

pre 3 godine

Samo mogu da pricaju,jer im nista drugo ne preostaje.

Milica

pre 3 godine

Sve je lepo jasno i istinito rečeno. Najviše od svega zaboli istina.

Jovan

pre 3 godine

Opozicija može samo da laže, manipuliše, ništa drugo i ne znaju..

Milenko

pre 3 godine

Mafijaši iz opozicije bi da operu sebe, pa sva svoja nedela prebacuju na predsednika, ali ta priča ne pije vodu..

Dejana

pre 3 godine

Opozicija vise nema nikakvih aduta niti bilo kakav program,to su zadnji trzaji zutih tajkuna.

Verica

pre 3 godine

Opoziciha nikada nece biti vlast,j jer su oni ulicari.

Tijana

pre 3 godine

Mafija u Srbiji previse je uzela maha i pomislila da je iznad drzave, sto nikako ne bi smelo da se tolerise, jer je za svaku osudu! Pretnje predsedniku drzave svugde u svetu bile bi strogo procesuirane!

Nikola

pre 3 godine

Kako osmisljena kampanja opozice samo da blate i pricaju lazi i izmisljotine , nista drugo i ne znaju

Milica

pre 3 godine

Poznati nam tajkuni iz opozicije nastavljaju svojim tempom vređanja, psovanja i čak fizičkog nasrtanja prema svakome ko ne misli ni blizu izopačeno kao oni.

Lovac

pre 3 godine

Ova opozicija hoce vlast ali nece na izbore, svakodnevno preko svojih medija preti porodici Predsednika Vucica, nema ni plan ni program niti bilo sta da prikaze narodu. Cudna neka opozicija.

Vlada

pre 3 godine

Narod je najveca sila,i sve je rekao na parlamentarnim izborima tako da je tu sve jasno kao dan.

Djina

pre 3 godine

Tacno! Fasisticka politika opozicije svakodnevno se vidi kroz napade koji njeni predstavnici vrse. I sama sam zrtva napada pojedinaca kojima smeta stoo se pozitivno izjasnjavam o vlasti.

Tanja

pre 3 godine

Sva sreca pa opozicija vise nece biti na vlasti u Srbiji.

Filip

pre 3 godine

U potpunosti se slažem sa Đukanovićem. Tajkunski mediji napadaju predsednika i sve one koji se bore za bolju budućnost Srbije.

Djole

pre 3 godine

Čim nisi istomišljenik sa opozicijom istog trenutka si ocenjen kao nešto najgrđe.

nedeljko

pre 3 godine

Pa zato i nisu na vlasti, narod zna sta vredi i ko radi u koris njima, tako da opozicija nema sanse.

Marko

pre 3 godine

Mnogi od opozicionara to najavljuju i sadistično se tom slikom slade.

Ivana

pre 3 godine

Mogu samo da pricaju u prazno i ne rade nista po tom pitanju! I da su izasli na izbore svakako ne bi bili izabrani.

Dragan

pre 3 godine

Sva sreća te oni više nikada neće biti vlast ! Očekivani napadi propale opozicije koja u dosluhu sa kriminalnim krugovima orkestrirano napadaju predsednika Vučića nakon njegove objave rata mafiji i kriminalu. Ovakvi napadi samo poakazuju da je politika opozicije ogoljena i da osim mržnje prema predsedniku Vučiću kao i njegovoj porodici drugi program i nemaju.

Željko

pre 3 godine

Bojkot-opozicija je doživela pravi politički fijasko, pa zbog frustracije što ne može do vlasti u demokratskom izbornom procesu, svakodnevno izliva mržnju i bes prema svakom ko ne deli njihovo mišljenje.

LucijaTo

pre 3 godine

Ko zna sta bi radili! Kada ovakvo čudo rade sada! Strasno.

Vanja

pre 3 godine

Jedina politika koju Djilas vodi je politika mrznje, ali to je samo u nedostatku plana i razvoja za Srbiju i usled licnih frustracija sto ne moze da se dokopa vlasti

Saradžogla

pre 3 godine

- Алоооо,Ђилас,ти ли си? - Ја сам,шефе,реци те ... - Хајде оно,па,онако ... - Разумем! И онда крене ,,Уа,Вучић па Вучић'''! А улизице када крену ,,Уаааа,Ђилас па Ђилас''! ПС.А ја кажем као члан СНС да се представник машиновођа писменим путем обратио Ђукановићу ради сарадње. Никада није одговоорио?А живот машиновођа је КАТАСТРОФА !80% нису здравствено способни да возе садашње ,,лаганица'' возове а камоли ,,200 на сат''?У те ,,брзе'',ако за бога знате,не седајте!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija