• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.10.2020

16:58

PREMIJERKA SE DANAS ZAHVALILA SVIM ČLANOVIMA VLADE NA DOSADAŠNJEM USPEHU Uspeli smo da radimo kao tim, svako je dao sve od sebe

Politika

PREMIJERKA SE DANAS ZAHVALILA SVIM ČLANOVIMA VLADE NA DOSADAŠNJEM USPEHU Uspeli smo da radimo kao tim, svako je dao sve od sebe

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić danas se na sednici vlade zahvalila svim članovima vlade na svemu što su zajednički uradili u dosadašnjem mandatu.

"Hvala na energiji i poverenju svim ministrima. Iako mandat nije bio ni malo lak u svakom smislu, znam da je svako od vas u svom domenu i na svoj način, dao sve od sebe", rekla je Brnabićeva.

Uverena sam, rekla je predsednica vlade, da je u svakom segmentu privrednog, društvenog i ekonomskog života u Republici Srbiji, svaki građanin video neki rezultat svega onog što smo uradili od 2017. godine.

"Uspeli smo da radimo, pre svega, kao tim", rekla je Brnabić na sednici vlade, prenela je Kancelarija za saradnju sa medijima.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija