• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2020

13:28

LONČAR "UTEPAO" TEPIĆKU! Marinika stručnjak "opšte prakse", portparol tajkuna

Politika

LONČAR "UTEPAO" TEPIĆKU! Marinika stručnjak "opšte prakse", portparol tajkuna

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je Marinika Tepić poznata kao najneuspešniji pokrajinski sekretar za omladinu i sport i da je ostala upamćena i kao rukovodilac čiji je, kaže, najznačajniji rezultat optužba najbližih saradnika za mobing i za finansijske malverzacije

Tepić je, kaže Lončar, danas ozbiljno napredovala "u službi", a znanje i iskustvo koje je sticala napuštajući prethodne saradnike i stranke, nakon izbornih neuspeha, stavila u službu novog "gospodara, medijskog tajkuna".

Lončar tvrdi da Tepić u službi tog "tajkunskog interesa", danas presreće ljude, upada u fabričke krugove i službene prostorije preduzeća, predstavljajući se kao strucnjak opšte prakse, a pritom, kaže, iznosi neistine i zluradosti.

Foto: printscreen/tanjug

Marinika Tepić

U pisanoj izjavi, Lončar navodi da građani dobro znaju sve kvalitete Tepić, i da joj zato ne ukazuju poverenje.

- Znaju da je to licnost bez morala, kredibiliteta i integriteta. Ličnost koja se predstavlja kao strucnjak opšte prakse, a u stvari je portparol tajkuna i stranih službi, cije lažne vesti i fejk informacije koristi u cilju nazadovanje Srbije - ocenio je Lončar.

On dodaje da će bez obzira na trud Tepić, Srbija nastaviti intenzivno da napreduje u svim poljima, a narocito u zdravstvu.

- Interes tajkuna, stranih službi i njihovih portparola u Srbiji nikada neće biti ispred interesa građana - naveo je Lončar.

On je time reagovao na objavu Marinike Tepić na Tviteru, koja uz poruku: "Lončar mi kaže da se uz fotografije o osakaćenom zdravstvu, podsetim kako je bilo za vreme predsednika moje stranke", tvrdi da je Lončar sarađivao sa mafijom, dok su njegove kolege radile za platu od pet maraka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sanja

pre 3 godine

Radi se o totalno nebitnoj i krajnje iskompromitovanoj zeni, pa kao takvoj ne treba joj se uopšte davati na značaju.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija