• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.10.2020

18:37

ONI ŽELE SLOBODNE MEDIJE?! Bodrožić nazvao medije kancerima, a onda priznao da predstavnici opozicije NEĆE DA DOĐU u emisije! (VIDEO)

Politika

ONI ŽELE SLOBODNE MEDIJE?! Bodrožić nazvao medije kancerima, a onda priznao da predstavnici opozicije NEĆE DA DOĐU u emisije! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik NUNS-a Željko Bodrožić gostujući na TV Prva govorio je o slobodi medija i tabloidima, a tom prilikom nazvao je medije kancerima, a uz to je i priznao da predstavnici opozicije ne žele da dođu u gostovanja

 

- Vi imate ovde kancere koji su bili na sudu u Švajcarskoj... Jeste li se zapitali zašto ljudi iz opozicije neće da dođu?! - rekao je Bodrožić.

Na to je reagovala i novinarka Ljiljana Smajlović rekavši da je jako ružno da naziva medije takvim pogrdnim izrazima.

Više o tome pogledajte u videu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miroslav

pre 3 godine

Majmun neotesani! Sloboda medija samo za njemu bliske novinare(istomišljenike) a za ostale to da ne važi. Kad njega i N1 nazoveš kancerom onda si zločinac a on kad to kaže onda je "bora za demokratiju i slobodu mišljenja". Majmunčina!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija