• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2020

11:22

PALMA: Terorizam je i na Kosovu i Metohiji I TO OKUPATORSKI TERORIZAM

Politika

PALMA: Terorizam je i na Kosovu i Metohiji I TO OKUPATORSKI TERORIZAM

Podeli vest

Nije isti terorizam to što se desilo u Francuskoj i terorizam na Kosovu i Metohiji. Naravno, Srbija i naš predsednik osudili su terorističke napade u Francuskoj, ali niko nije osudio na stotine terorističkih napada na Kosovu i Metohiji poslednjih godina, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma

 

- Poslednji oružani napad na srpsku decu u blizini škole u Donjoj Brnici kod Prištine je takođe terorizam. U Francuskoj je izazvan terorizam. Tamo je predsednik Makron rekao da mora da se poštuje sloboda govora i podržao redakciju Šarli Ebdoa u ismejavanju proroka Muhameda i desio se terorizam. Mi moramo da poštujemo religiju i veru. Ako je Francuska država koja osuđuje terorizam u svom dvorištu, zašo ne osuđuje terorizam na Kosovu i Metohiji. Terorizam na Kosovu i Metohiji je okupatorski terorizam, gde se pucalo i puca na žene i decu i gde je ceo jedan narod proteran. To je moj stav - izjavio je predsednik Palma gostujući u Jutarnjem programu TV Prva.

IZA DAČIĆA STOJE REZULTATI

- Iza Ivice Dačića stoje rezultati i on poštuje hijerarhiju i izuzetno poštuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i celo vreme su zajedno radili i zajedno rade. Videli ste po prvim danima rada novog saziva srpskog partlamenta da Dačić veoma dobro radi svoj posao i ne sumnjam u rezultate. Oni iz opozicije ne napadaju ni program ni dela, već samo napadaju Aleksandra Vučića koji je smanjio cenzus sa 5 na 3 posto da bi i ti iz opozicije mogli da uđu u parlament, ali ni to im nije pomoglo - rekao je Marković.

Marković je, govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u SAD, pozvao Srbe u Americi da glasaju za Donalda Trampa...

- Na američkim predsedničkim izborima pobediće Donald Tramp i ja pozivam sve Srbe u SAD da izađu na izbore i glasaju za Donalda Trampa. Tramp u svom mandatu nije poveo nijedan rat i ne sapliće Srbiju i polako istina o Kosovu i Metohiji doazi i do Vašingtona i pravda jeste spora, ali dostižna - rekao je Marković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija