• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

04.11.2020

16:41

GODFRI VULINU: Cenim uzdržanost policije tokom julskih protesta!

Politika

GODFRI VULINU: Cenim uzdržanost policije tokom julskih protesta!

Podeli vest

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u Srbiji Entoni Godfri rekao je danas, na sastanku sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom, da ceni uzdržanost koju su pokazali policijski službenici tokom protesta u julu ove godine u Beogradu.


Godfri je naglasio i potrebu da svi građani Srbije mogu slobodno da izraze svoje stavove, navodi se u saospstenju MUP-a.

Tokom sastanka o nastavku saradnje dve zemlje u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, terorizma i ilegalne trgovine narkoticima, Vulin je naglasio da je Srbija pouzdan partner SAD u borbi protiv svih oblika kriminala i da će se saradnja između MUP-a i agencija za sprovođenje zakona SAD nastaviti kroz započete projekte i obuke, ali i nove inicijative koje doprinose jačanju kapaciteta tog ministarstva, saopšteno je iz njeogovog kabineta.

 

Foto: MUP Srbije

Prema rečima ministra, saradnja organa bezbednosti dve države kroz zajedničke akcije usmerene na borbu protiv organizovanog i svih drugih vidova kriminala dala je dobre rezultate i taj vid saradnje biće i ubuduće nastavljen.

Ambasador SAD rekao je da je zadovoljan saradnjom koja je ostvarena do sada i izrazio uverenje da će se ona nastaviti i u budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojša

pre 3 godine

Neverovatan Godfri. A sto ne kaze za Austriju isto ili Nemacku, Francusku. Zahtevamo od obe strane da sednu za pregovaracki sto i da se uzdrze od nasilja koje se intenzivira zbog neprimerenog izlaska na ulice austrijske vojske i policije. Prekomerna upotreba sile od strane austrijske policije i vojske mora da se zaustavi trenutno i da se mirni borci za slobodu i ljudska prava koji su na 6 lokacija pokazali da sila i problemi kojim su pritisnuti nisu beznacajni. Kao Srbija spremni smo da posaljemo svoje mirovne snage koje bi zastitile neduzne gradjane islamske veroispovesti a svakako smo spremni da postavimo svoje punktove kako bi austrijske snage sile ostale u svojim stanicama i kasarnama i prestale svojim prusustvom da vredjaju migrante kao i albance sa prostora Balkana. Neverovatno je da jos uvek nema zute kuce u Austriji gde bi gradjani Austrije donirali organe za ove ugrozrne borce za slobodu zivljenja i veroispovesti, a svakako je neverovatno da Austrija nije donela zakon o uklanjanju svih hriscanskih crkava koje vredjaju verska osecanja islamskih boraca za slobodu ili da se makar pretvore u islamske bogomolje. Ovo je samo sitno korigovani reprint izdanja njihovih izjava zadnjih 30 godina prema Srbima i Srbiji, kako su oni pricali nama, red je da im vratimo istom merom, s tim da mi njih necemo bombardovati uranijumom, nego ce nas stav biti KAO STE SEJALI I SEJETE TAKO ZANJETE. TO SU VAM VASI SIPTARSKI PRIJATELJI. Reklo bi se da to nisu teroristi nego OVA Oslobodilacka vojska Austrije. Podrzavamo svaki dogovor koji dve strane u Austriji postignu ????

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija