• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.11.2020

00:15

ŠTA ČEKATE VIŠE, URADITE TO! Vučić poslao jasnu poruku hejterima: UBIJTE ME VEĆ JEDNOM, MALI MIŠEVI!

Politika

ŠTA ČEKATE VIŠE, URADITE TO! Vučić poslao jasnu poruku hejterima: UBIJTE ME VEĆ JEDNOM, MALI MIŠEVI!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom obilaska radova na kovid bolnici u Batajnici odgovarao je na pitanja novinara. Jedno od njih bilo je da prokomentariše objavu Sergeja Trifunovića. U objavi je naveden jedan od komentara u kojem piše o polemici da li je trebalo predsednik Vučić da govori na sahrani mitropolita Amfilohija, da je mitropolit trebalo da govori na Vučićevoj sahrani

 

- Sergej Trifunović je u pravu. Odavno sam im rekao. Najbolje rešenje umesto što gubite stotine miliona evra, od kupovine radio stanica, od raznih televizija, N1, Nova S, platili Danas, svih medija protiv mene... Lakše ljudi da me ubijete! Samo jedan problem imate, nemoj da se lažemo. Ajde više, uradite to već jednom. Je l' to Tviter i Fejsbuk nisu zabranili? A Trampu jesu statuse, a nisu zabranili ove pozive na ubistvo legalnog predsednika? Ajde više, šta čekate - rekao je predsednik Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 3 godine

Ajde bre..pusti ih do đavola..guraj posao i ne osvrći se.

Andrijana

pre 3 godine

Vučić amo da nastavi da obavlja uspešno posao kao i do sada, a ovi propali političari iz opozicije neka pričaju prazne priče, jer bolje neumeju.

nevidljivi neprijatelj partije

pre 3 godine

Ono kad se sa nostalgijom sećaš Zemuna i Pinkija 90-ih. -Šta je miševi?-

Boris

pre 3 godine

Da se kandiduju tetak moj Vukoje strina Perka i ujna Koviljka dobili bi glatko izbore protiv ove smesne i jadne tkz.opozicije,ne mogu shvatiti profil coveka koji bi glasao za Djilasa,Sergeja,i ostale iz tkz.saveza za neznam sto Vucic ce komotno sa ovakvima moci vladati do smrti

giljotina

pre 3 godine

pa oni namerno prave po medijima takvu situaciju da postane normalno razmisljati da se ubije predsednik i na kraju da se nadje neki idiot koji bi to uradio...stvara se mediska slika da je to normalno...nece zuti pucati ali ocekuju da nafiluju nekog idiota koji ce zapucati...imas milion klipova po yutubu koji to rade...upravo pozivaju na ubistvo predsednika...

Jovan

pre 3 godine

Čini mi se da neko ne radi svoj posao, tužilaštvo bi moralo reagovati u ovom slučaju, a i u mnogim drugima. Jedno su želje, a javno u medijima kao političar je napad na institucije Predsednika.

Milan

pre 3 godine

Eee predsednice kad bi oni smeli. Nisu oni miševi, već pacovi

Mihajilo

pre 3 godine

Ne treba se osvrtati na sve ove iz opozicije, koji bi da ne izađu na izbore, a da dođu na vlast. Nebitni su, njih narod i ne primećuje. Znaju koga su i koga će opet birati.

Maki

pre 3 godine

Miševima bode oči to što nikada neće biti sposobni, kompetentni i uspešni kao predsednik Aleksandar Vučić!

filip

pre 3 godine

Miševi su to...kukavice ..Idemo hrabro napred,nikoga se ne bojimo.

Željko

pre 3 godine

Opozicija je duboko frustrirana činjenicom da je građani Srbije neće i da ne mogu na vlast u redovnom, demokratskom izbornom procesu. Zato su oni spremni na sve, pa i na nasilje, samo da bi se dočepali vlasti.

Bora

pre 3 godine

Ma ne zele oni da vas ubijug. predsednice, oni zele da vas sto vise ponize a sa time i celu Srbiju, od ubistva oni bas nista ne dobijaju

Kaca

pre 3 godine

Ma ti misevi mogu samo da pricaju u prazno.Tu je tuzilastvo da reaguje, a Predsednik uopste ne treba da ih konstatuje.

Lovac

pre 3 godine

To su samo pretenje malih, sitnih, nespospobnih ljudi, koji nisu u stanju da organizuju svoj zivot a kamoli da vode drzavu.

Maki

pre 3 godine

Mnogo nepromisljene izjave daje. Sta ce mu to? Ja sam sujeverna. Bolje neka ne prica takve stvari vise! Daje ludacima ideje! Neka vise ne prica tako!:Nije istina da je njegovo ubistvo resenje za te ljude. Ne bi oni dosli na vlast posle. Ne mogu oni nikad da dodju na vlast.

Ema

pre 3 godine

Bas takvi sto samo prete ljubomorni su na uspeh naseg predsednika...

Dara

pre 3 godine

Ovaj potez predsednika Vučića je za svaku pohvalu. Radnici vredno rade danonoćno kako bi Covid bolnica bila gotova što pre, jer niko ne zna koliko nam još dana borbe predstoji sa ovin nevidljivim neprijateljem.

Kloe

pre 3 godine

Oni ne zele da Vas ubiju, predsednice, oni zele da vas sto vise ponize, da imaju cime da se naslađuju, da samo jos vise ocrne vas rada, a samim tim i nasu Srbiju.

Ljuba

pre 3 godine

Podrska nasem predsedniku sto svakodnevno trpi pritiske male, jadne opozicije!

Mila

pre 3 godine

Na provokacije tih malih i sitnih miseva ne treba obracati paznju jer su nebitni.

Prvoborac

pre 3 godine

Koga će bre oni da ubiju.Pa oni se toliko plaše i svoje senke da osim govorancija nisu kadri nizašta.

KOMENTAR

pre 3 godine

Не разумем зашто се ложите, Председниче? Зато и имате повишен крвни притисак. Ево, ја... Старији сам од Вас, не ложим се, немам ни других хроничних болести, у смислу шећера, холестерола и сличног. Све то само зато што кулирам. Није Вам добро за здравље то што радите.

Sara

pre 3 godine

Predsedniče,uvek su gori za boljima lajali,ne praštaju Vam uspeh i ne mogu da podnesu šta ste sve uradili za Srbiju,pa od muke ne znaju šta će.Samo Vi polako,u nove pobede,bez osvrtanja..

Filip

pre 3 godine

Opozicija ne prestaje sa napadima na predsednika Vučića jer im smetaju uspesi koje Srbija postiže.

Darija

pre 3 godine

Vucicu smetas ovim izgubljenim ljudima. Koji su izgubili kompas, lažima se služe, drugo i nista i neznaju. Zato glavu gore, radi ti svoj posao, a oni neka gledaju. Ljubomora je čudo. Napred Vucicu.

una

pre 3 godine

Nista drugo i ne mogu da rade iza ledja uspesnog coveka nego da laju.

maxmix

pre 3 godine

Ovi propali političari iz opozicije neka pričaju prazne priče, jer bolje ne umeju!!!

Marina

pre 3 godine

Predsednice ne osvrcite se sta pricaju ta sitna bica,vi gledajte svoj posao..

Zeljko Ilic

pre 3 godine

Sta ce Sergej drugo nego da prica u prazno,bas ce on da zaplasi predsednika.

Zana

pre 3 godine

Predsednik Vucic radi svoj posao najbolje moguce,bas ga briga za gluposti koje Sergej prica

Mika

pre 3 godine

Tako je predsedniče, ne kažu džabe "pas koji laje, ne ujeda"

Sara

pre 3 godine

Vučića mogu samo da mrze, svi smo videli koliko je Srbija napredovala pod njegovom vlašću, a sve što zlobnici pričaju je iz čiste mržnje i ljubomore!

Anna

pre 3 godine

Propalim političarima samo ovo i ostaje, da pričaju u vetar.Dosta su oni obmanjivali narod, dok su bili na vlasti gurali su što više para u svoj đžep a za narod ih je bilo briga.E takve politike je dosta, narod je to uvideo i svo poverenje usmerio na predsednika Vučića.To je dokazao i toliko puta izlazeći na izbore i glasajući za njega.

Jovana

pre 3 godine

Misevi se boje lava!!!!Vucic neka nastavi u ostvarenju svojih ciljeva i planova,dok ostali mogu samo da pricaju u prazno i tako dobijaju paznju!

Miodrag

pre 3 godine

Predednice, ne obracajte paznje na te sitne duse (najblazi izraz za njih), jer narod ih je odavno izbrisao i ne obraca paznju na njihove izjave i ponasanja. Isuvie su to veliki primitivci da bi se vi uopste bavili takvim likovima. Ono sto mi kao gradjani ocekujemo je to da svi kriminalci budu procesuirani i vrate narodu oteto.

Persa

pre 3 godine

Sramota takav govor mržnje prema Predsedniku Države,sudstvo treba odmah da reaguje.Predsedniče cela Srbija je uz vas.

Danijela

pre 3 godine

Ljubomora neostvarenih političara na Vučićev uspeh. Ne mogu mu ništa jer ima podršku naroda.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija