• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.11.2020

10:34

PREMIJERKA OBJASNILA! Srbija je sve osim podeljenog društva, samo bogata manjina i njihovi mediji tvrde suprotno

Politika

PREMIJERKA OBJASNILA! Srbija je sve osim podeljenog društva, samo bogata manjina i njihovi mediji tvrde suprotno

Podeli vest

Srbija je sve osim podeljenog društva, što se jasno vidi na svakim izborima, ocenila je danas premijerka Ana Brnabić.

Ona je ocenila da je "ogromna" većina građana Srbije "tiha, radi i trudi se da nešto stvori" ali i da postoji "ogromna, izuzetno glasna, moćna i bogata manjina sa velikim brojem medija koja diže toliku buku da deluje da je zemlja podeljena".

"Srbija je daleko od podeljenog društva, ona je sve osim podeljenog društva. Amerika je primer podeljenog društva, u Srbiji to nemate", kazala je premijerka za televiziju Hepi. 

Govoreći o nezadovoljstvu opozicije medijskom scenom u Srbiji, ona je kazala da za razliku od vremena kada su te stranke bile na vlasti i kada nije bilo medijskog pluralizma, danas "mnogo više medija na najbrutalniji način kritikuje predsednika Aleksandra Vučića".



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gruban

pre 3 godine

Od toliko obaveza i gorućih problema, ona priča o nekim minornim vanparlamentarnim strankama?!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija