• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.11.2020

11:57

OTVORENO PISMO NEBOJŠE BAKARECA SANDI RAŠKOVIĆ IVIĆ!

Politika

OTVORENO PISMO NEBOJŠE BAKARECA SANDI RAŠKOVIĆ IVIĆ!

Podeli vest

Narodni poslanik Nebojša Bakarec obratio se potpredsednici Narodne stranke Sandi Rašković Ivić koja je optužila predsednika Aleksandra Vučića da je

Završili ste medicinski fakultet u Vašem voljenom Zagrebu, ali kao da niste. Da ste bili dobar student znali bi da je dejstvo hiperimunog globulina veoma kratkog veka, i da ima veoma ozbiljne i štetne propratne efekte. Ako uopšte postoji „hiperimuni gamaglobulin“ protiv virusa Кorona?

Stoga je Vaša izjava „Priča se da je predsednik dobio hiperimuni gamaglobulin“ višestruko neistinita i nemoralna. Prvo, Vi kao i svaki kovidiot širite lažne vesti i tračeve – „Priča se“. Priča se svašta i o Vama, ali to nije za javnost, previše je nepristojno. Vi ste navikli da Vaši Jeremić i Đilas imaju sve preko reda, i da otimaju narodu milione. Šta je Vaš Jeremić, dolarski milioner, uradio za Srbiju tokom epidemije. Ništa! Da li je donirao cvonjak? Nije! Uglavnom objavljuje slike iz Njujorka, gde uživa u slatkom životu.

Onomad, 2009. godine, tokom epidemije svinjskog gripa Vaši šefovi Đilas i Jeremić su prvi stali u red da prime vakcinu, mimo običnih smrtnika. Podsetiću Vas da je predsednikov sin Danilo, kada je oboleo, bio sasvim normalno, kao i ostali svet, u bolnici na Sajmu. Кovidiotluk Vama kao potpredsednici NS, nije stran.

Vaša stranka je rasadnik kovidiota. Vaš ljubljeni kolega, potpredsednik, Siniša Кovačević je u aprilu, bio prvi koji se usudio da vređa divne lekare koji se i danas bore za naše živote. Mrtav hladan Vaš Siniša Кovačević je u intervjuu „Danasu“ izjavio : „kao ikebane, sede profesori Medicinskog fakulteta (…) To što su se oni (…) sprdali i zajebavali, keserili kao pijanac na roštilj kad je virus proglašavan manje opasnim od upale prostate, kad su podrigivali i pravili viceve…“. Ove gadosti i Vi potpisujete.

Vi ste poznati kao Medeja, koja zatire svoje potomstvo. Vašim ranijim izjavama da su Srbi počinili genocid u Srebrenici i da je Hrvatska imala pravo na zločine „Oluju“ i „Bljesak“, Vi ste se odavno ispisali iz srpstva. Ovom novom skarednošću Vi želite da se ispišete i iz ljudskog roda. Vaša podmuklost i nepristojnost, ne smeju ostati bez odgovora. Nije Vam prvi put da vređate časne ljude. Pre nekoliko meseci Vi ste na najogavniji način vređali udovice Zorana Đinđića, Borislava Pekića, Mome Кapora i Olivera Ivanovića, insinuirajući da su se prodale? Ova Vaša neistina o predsedniku Vučiću je jednako lažna kao i Vaše laži o udovicama velikana Pekića, Кapora, Đinđića i Ivanovića. Sram Vas bilo. 

U redu su i ondulacije i trajna hladna, u redu je bojiti kosu u crno. Ali nije u redu da nam stvarnost zavijate u crno i Vi i Vaši Jeremić, Đilas i Кovačević. Pogrešni su Vam uzori. Umesto da verujete ovoj trojici jahača apokalipse, umesto da se ugledate na Grdanu, ugledajte se na Snežanu. To Vam više pristaje – Sanda i sedam UOS patuljaka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 3 godine

Pa, gospodine Bakarec, svaka Vam je na mestu. Znamo svi čija je ćerka dotična gospođa, uz to je i neuropsihijatar, pa je zaista žalosno čime se danas bavi, šta sve priča i na koje je niske grane pala zajedno sa svojim šefom. Ona je, nažalost, totalni politički promašaj.

englezii

pre 3 godine

Bravo g Bakarec! Ipak moje misljenje je da toj vestici treba pokazati put tamo odakle je dosla jer ona nije cerka svog oca nego je zena svoga muza i njoj uopste nije mesto medju Srbima posto ona i nije Srpkinja nego ona je ovde kod nas ni na nebu ni na zemlji i nju treba pod hitno proterati nazad u NDH

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija