• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2020

16:04

ŠTETOČINSKA POLITIKA DVERI! Što gore za Srbiju, to bolje po njih! Brutalan odgovor Aleksandra Markovića!

Politika

ŠTETOČINSKA POLITIKA DVERI! Što gore za Srbiju, to bolje po njih! Brutalan odgovor Aleksandra Markovića!

Podeli vest

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Aleksandar Marković u zvaničnom stranačkom saopštenju odgovorio je liderima pokreta Dveri na, kako kaže, niz neistina i dezinformacija. Saopštenje prenosimo u celosti

Dvojac sa kormilarom (Đilasom) u vidu Boška Obradovića i Ivana Кostića, iz lažnog patriotskog pokreta Dveri, nastavlja sa kampanjom izvrtanja činjenica, iznošenja potpunih dezinformacija i besmislenih kritika na račun Vlade i predsednika Srbije.

Posebno je problematično što su ti ljudi spremni da napadnu baš svaku ideju ili projekat, ne ulazeći pritom u to da li će proizvesti pozitivne efekte i benefite za privredni rast i ekonomski razvoj Srbije.

Njihova štetočinska politika glasi - što gore za Srbiju - to bolje po njih, te ne treba da čudi da se protive izgradnji infrastrukturnih projekata, olakšavanju protoka ljudi, kapitala, robe i usluga, novim investicijama i povećanju broja novih radnih mesta i boljem životnom standardu građana Srbije.

Najsmešnije je to što danas predlažu neke rasprave i debate, a dok su bili zastupljeni u Parlamentu bežali su glavom bez obzira od svake parlamentarne rasprave i dijaloga. Bežali od posla, ali ne i od plate, jer dobro poznati manir Đilasovaca jeste besposličarenje i život na grbači građana.

Na sreću, građani Srbije su ih odavno smestili na zasluženo mesto - političku deponiju potrošenih Đilasovih pulena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija