• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.11.2020

07:15

AMSS: Manje vozila u gradovima, umeren saobraćaj na putevima u Srbiji

Politika

AMSS: Manje vozila u gradovima, umeren saobraćaj na putevima u Srbiji

Podeli vest

Državni preznik i neradni dan doneće manji broj vozila u većim gradovima, dok će intezitet saobraćaja biti umereniji na putevima u Srbiji


Mnogi će iskoristiti ovaj praznični dan i spojiti ga sa predstojećim vikendom kao što su to uradile osnovne i srednje škole zbog čega treba očekivati povremeno veći broj vozila na auto-putevima, ali i ostalim putevima koji vode ka vikend naseljima i drugim destinacijama na kojima građani provode dane odmora.


Iz AMS S savetuju putovanje u vremenu od 10 do 16 sati, kada će vidljivost biti bolja u odnosu na jutarnje i večernje sate.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila, a nema dužeg čekanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na izlazu iz zemlje na Batrovcima i Gradini čekaju tri sata, na Kelebiji dva sata, a na Horgošu i prelazu Šid oko sat vremena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija