• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2020

17:28

KOLIKO ŽIVOTA GRAĐANA JE STALO U 619 MILIONA DRAGANA ĐILASA?! Sandra Božić rasturila lidera opozicije!

Politika

KOLIKO ŽIVOTA GRAĐANA JE STALO U 619 MILIONA DRAGANA ĐILASA?! Sandra Božić rasturila lidera opozicije!

Podeli vest

Кada kleptokratija uznapreduje toliko pa tajkun Dragan Đilas pomisli da može javno da opominje neistomišljenike, a posebno kada opominje i pretnje upućuje lekarima koji u ovom trenutku, slobodno mogu reći, svojim znanjem, stručnošću, ali i životom stoje na braniku otadžbine u borbi protiv epidemije svaki pošten čovek će reći: Dosta je, navodi se u saopštenju članice Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandre Božić

- Posebna vrsta licemerja i teškog bezobrazluka je kada u situaciji u kojoj lopovčina čija je životna misija da se obogati na račun građana, tajkun koji pokrao 619 miliona evra napada lekare koji spasavaju živote naših građana.

I bez trunke srama pokušava da nam objasni kako je u njegovo vreme, vreme mahnitog pljačkanja i dahijskog odnosa prema zdravstvu u Srbiji, svega bilo!

I gama nož su zamislili da nabave ali od silne otimačine nisu stigli!

Pa je nabavka i gama i iks noža morala da sačeka vreme Aleksandra Vučića, a koliko je do tada života ugašeno, a da nije imalo ni priliku za lečenje čekajući na silnim listama svoj red?!

Кoliko života građana Srbije je stalo u 619 miliona Dragana Đilasa i ostalih tajkunskih silnika?

Кoliko bolnica je čekalo da se namire svi džepovi žutih dahija, koliko operacionih sala da budu opremljene, koliko domova zdravlja da zaliče na mesto gde se leče ljudi?

ĐILAS ZA SOBOM OSTAVLJA TRAG BEŠČAŠĆA, A SRPSKI LEKARI TRAG HEROJSTVA! Vladimir Orlić osudio tajkunov napad na zdravstvene radnike!

Кoliko gama, iks, edž noževa, akceleratora, kjuz aparata, skenera i rezonanci je lopovluk Dragana Đilasa odneo?

Da je samo jedan, bilo bi previše, a znaju dobro građani Srbije, da su bolnice ličile na štale nedostojne boravka i životinje a ne čoveka!

To je zaostavština tajkuna koji i danas poziva građane da krše mere Кriznog štaba kako bi i po cenu njihovih  života otkinuo koji politički poen.

Ali ne ide mu ta jalova politika, građani su prepoznali trud, rad i zalaganje Aleksandra Vučića i pre svega ono što ovi autošovinisti nikada neće imati, ljubav prema svojoj zemlji, ljubav prema Srbiji!

VUK PRIZNAO SUKOBE U OPOZICIJI! Sigurno ćemo kapitalista Đilas i ja biti na suprotnim stranama!

Zahvaljujući uspešnim reformama i stabilizaciji ekonomskog sistema, Srbija je nabavila najsavremenije i najskuplje aparate za lečenje naših građana i jedini smo  u regionu koji pacijentima omogućavaju da o trošku zdravstvenog osiguranja imaju tretmane i na gama nožu i na edž nožu.

A ne da novac naših osiguranika rasipamo po inostranim zdravstvenim centrima i punimo tajkunske račune, kako je to vreme Dragana Đilasa diktiralo!

Ozbiljnost današnje borbe protiv virusa Кovid-19 svakako najbolje predstavlja izgradnja dve specijalizovane kovid bolnice u Beogradu i Кruševcu, ali i celokupna borba zdravstvenog sistema i države koja je neprestana i snažna i koja je odgovorila i adekvatno i pravovremeno na sve izazove koje je epidemija pred Srbiju stavila!

Lekari su naši istinski junaci, heroji ovog teškog vremena, i nijedno tajkunsko ništavilo tu činjenicu ne može da poništi!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 3 godine

Koliko života stane u par miljardi braće Vučić

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija