• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.11.2020

14:21

TANJA VOJTEHOVSKI PODRŽALA SRAMNO POSTAVLJANJE BILBORDA UČK?! Đilasova uzdanica PRETNJU SRPSKOM NARODU predstavlja kao UMETNIČKO DELO!

Politika

TANJA VOJTEHOVSKI PODRŽALA SRAMNO POSTAVLJANJE BILBORDA UČK?! Đilasova uzdanica PRETNJU SRPSKOM NARODU predstavlja kao UMETNIČKO DELO!

Podeli vest

Đilasova uzdanica i jedna od najbližih saradnica Tatjana Vojtehovski izgleda da je podržala sramno postavljanje bilborda teroristima iz UČK u Gračanici

Iako je bilbord sa porukom "Sloboda ima ime - UČK" postavljen kao jasna pretnja srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i podrška uhapšenim liderima ove terorističke organizacije, za Vojtehovski je reč o "pozivu na debatu" i umetničkom delu?!

Ona je na Tviteru napisala:

- Iza inicijative „Sloboda ima ime – UČK" stoji grupa od šest umetnika i intelektualaca od kojih su dvoje prikazani beogradskoj publici u sklopu festivala Mirdita/Dobar dan. Cilj inicijative je da „pokrene debatu o novoj istoriji Kosova i potrebi za sveobuhvatnim kolektivnim pamcenjem na putu kolektivnog ponosa u buducnosti". Debata o NOVOJ ISTORIJI. Debata - napisala je ona na Tviteru uz sliku spaljenog bilborda.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Popović: Zahtevamo hitno uklanjanje bilborda sa amblemom OVK
Politika

Popović: Zahtevamo hitno uklanjanje bilborda sa amblemom OVK

Bilbord sa amblemom OVK, koji je postavljen na prilazu Gračanici iz pravca Gnjilana, nema za cilj pomirenje, već provokaciju, izjavio je danas gradonačelnik Gračanice Srđan Popović i najavio sastanke sa predstavnicima institucija koje su nadležne za bezbednost

16.11.2020

09:01

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija