• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2020

12:55

PUNA PODRŠKA VUČIĆU U BORBI ZA JAKU I STABILNU SRBIJU! Gradonačelnici Pirota i Niša OSUDILI JEZIVE PRETNJE upućene predsedniku Srbije!

Politika

PUNA PODRŠKA VUČIĆU U BORBI ZA JAKU I STABILNU SRBIJU! Gradonačelnici Pirota i Niša OSUDILI JEZIVE PRETNJE upućene predsedniku Srbije!

Podeli vest

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski osudili su jezive pretnje koje su sinoć upućene predsedniku Srbije Alekdandru Vučiću

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić najoštrije je osudio stravične pretnje, koje su upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a koje je uputila osoba koja je, kako su javile Večernje novosti, uhapšena u efikasnoj akciji BIA i Tužilaštva za visokotehnološki kriminal iz Beograda. Pomena osoba je, kako pišu Novosti poreklom iz Paraćina, ali je uhapšena u Pirotu.

- Najoštrije osudjujem ovakvo nedopustivo ponašanje pojedinaca i pretnje upućene predsedniku države, gospodinu Aleksandru Vučiću. Misleći da su hrabri u tom virtuelnom svetu, pojedinci nekontrolisano upućuju uvrede i pretnje, svima onima koji imaju drugačija mišljenja i stavove.  Ovo je primer zloupotrebe slobode govora u svakom demokratskom društvu, kome svi težimo, i državni organi moraju ovakvim slučajevima stati na put-kazao je u izjavi Pirotskim vestima gradonačelnik Pirota i član Predsedništva SNS Vladan Vasić.

Foto: Tanjug

Vladan Vasić

Takođe, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski rekla je da najoštrije osuđuje pretnje upućene predsedniku Vučiću i da se svaki čestiti građanin Srbije stidi govora kojim se ugrožavaju životi građana ove zemlje.

Foto: TANJUG/ ANDRIJA VUKELIC

Dragana Sotirovski

- Najoštrije osuđujem pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u danima kada se Srbija bori sa posledicama Kovida-19. Svaki čestiti i pošteni građanin Srbije, koji se iskreno zalaže za napredak ove zemlje se stidi govora kojim se ugrožavaju životi drugih građana. U Srbiji svako ima pravo da saopšti svoj politički stav ali na zakonom propisan način ne vređajući, ne ponižavajući i ne preteći. Srbija je pravno uređena zemlja, na evropskom putu u kojoj se poštuju Ustav i zakoni zemlje.  Puna podrška predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za jaku i stabilnu Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija