• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.12.2020

08:24

BUDŽET JE UGROŽEN ČIM MU SE ĐILAS PRIBLIŽI! Božić: Svaki put kada se otkrije njegov lopovluk, ON KUKA I PRAVI CIRKUS!

Politika

BUDŽET JE UGROŽEN ČIM MU SE ĐILAS PRIBLIŽI! Božić: Svaki put kada se otkrije njegov lopovluk, ON KUKA I PRAVI CIRKUS!

Podeli vest

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić danas je na svom Tviter profilu napisala da je budžet jedino ugrožen kada mu se približi Dragan Đilas, a da kada se god otkrije neki njegov lopovluk, on "pravi cirkuske predstave, kuka i laže o nekakvoj ugroženosti"

- Svaki put kada se otkrije lopovluk Dragana Đilasa, svaki put kada se otkrije njegovo basnoslovno bogatstvo, kao i sada kada se otkrilo da ima 36 nekretnina, on pravi cirkuske predstave, kuka i laže o nekakvoj ugroženosti. Ugrožen je jedino budžet, kada god mu se Đilas približi - napisala je Božić na som Tviter profilu.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOLIKO ŽIVOTA GRAĐANA JE STALO U 619 MILIONA DRAGANA ĐILASA?! Sandra Božić rasturila lidera opozicije!
Politika

KOLIKO ŽIVOTA GRAĐANA JE STALO U 619 MILIONA DRAGANA ĐILASA?! Sandra Božić rasturila lidera opozicije!

Кada kleptokratija uznapreduje toliko pa tajkun Dragan Đilas pomisli da može javno da opominje neistomišljenike, a posebno kada opominje i pretnje upućuje lekarima koji u ovom trenutku, slobodno mogu reći, svojim znanjem, stručnošću, ali i životom stoje na braniku otadžbine u borbi protiv epidemije svaki pošten čovek će reći: Dosta je, navodi se u saopštenju članice Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandre Božić

16.11.2020

17:28

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija