• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.12.2020

13:32

Ministar Stefanović se sastao sa šeficom UNDP o rodnoj ravnopravnosti (Foto)

Politika

Ministar Stefanović se sastao sa šeficom UNDP o rodnoj ravnopravnosti (Foto)

Podeli vest

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se danas sa stalnom predstavnicom Programa UN za razvoj (UNDP) u Srbiji Fransin Pikap, sa kojom je razgovarao o sprovođenju projekata u oblastima rodne ravnopravnosti


Stefanović je zahvalio Pikap na angažovanju i pomoći Kancelarije UNDP u Beogradu u sprovođenju više projekata u toj oblasti i istakao da je od početka svog angažovanja u politici bio posvećen osnaživanju uloge žena u sektoru bezbednosti i javnom životu uopšte, te da to ostaje jedan od njegovih prioriteta na novoj dužnosti.

Foto: www.mod.gov.rs

Stalna predstavnica UNDP Fransin Pikap čestitala je ministru Stefanoviću imenovanje na novu dužnost i izrazila zadovoljstvo što će imati priliku da nastave saradnju iz prethodnog perioda, saopštilo je ministarstvo.

Pozitivno je ocenila dosadašnje rezultate učešća Ministarstva odbrane u regionalnom projektu "Jačanje regionalne saradnje u integraciji rodne perspektive u reformi sektora bezbednosti (ŠR) na Zapadnom Balkanu", izrazivši nadu da će se saradnja nastaviti istim intenzitetom.

Foto: www.mod.gov.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija