• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2020

15:11

JA SAM IMAO KORONU, A VIDITE ME SAD! Palma poslao poruku svima koji se bore sa opasnim virusom! (VIDEO)

Politika

JA SAM IMAO KORONU, A VIDITE ME SAD! Palma poslao poruku svima koji se bore sa opasnim virusom! (VIDEO)

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma uputio je poruku svima onima koji se bore protiv koronavirusa. On je rekao da je siguran da će svi oni imati snage da se vrate svojim porodicama i na svoja radna mesta

- Pozdrav za sve one koji imaju koronu. Ja sam imao koronu i vidite da sam se vratio da treniram i radim ono što volim. Svi vi koji imate koronu siguran sam da imate samopouzdanje da ćete se vratiti na svoja radna mesta i svojim porodicama. Puno vas pozdravljam i ne brinite ništa - rekao je Palma, a onda pokazao kako se on izborio sa koronom i vratio sportu i treningu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djak

pre 3 godine

Medvedu nepismeni.....ne sprdaj se sa narodom....ko li te samo drzi tu i ko ti pridaje paznju?

Čarapan

pre 3 godine

I moj pokojni komšija je imao koronu i vidi ga sad....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija