• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2020

15:20 >> 18:01

(FOTO) MUKE PARTIZANOVE! "Klinac" Štulić doneo pobedu crno-belima! Čukarički se pošteno ispromašivao!

Partizan

(FOTO) MUKE PARTIZANOVE! "Klinac" Štulić doneo pobedu crno-belima! Čukarički se pošteno ispromašivao!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana minimalnom pobedom 1:0 (0:0) slavili su protiv Čukaričkog u derbiju 17. kola Linglong Superlige Srbije. Strelac jedinog gola bio je mladi Nikola Štulić u 86. minutu

Silovito je počeo Čukarički i zapretio već posle 20 sekundi, kada je Veljko Birmančević sjajno pokušao. Ipak, Stojković je dobro reagovao. Oslobodio se Partizan pritiska posle dvadesetak minuta, ali nije bilo konkretnog učinka igrača u crno-belom. Pokušao je Maki Banjak posle jednog kornera, ali je Đorđe Petrović dobro odreagovao. 

Foto: Starsportphoto

U drugom poluvremenu Partizan je diktirao tempo, dok je Čukarički stvarao šanse. Izuzetan večeras bio je Veljko Birmančević, ali je nekadašnjem omladincu crno-belih falio završni pas ili šut. U nekoliko navrata izbijao je sam pred Stojkovića, ali nije bilo gola. 

Foto: Starsportphoto

Nije bilo šansi za cno-bele gotovo celo drugo poluvreme, ali kada je ušao Slobodan Urošević i počeo da kombinuje sa Sumom po levoj strani odmah je Partizan postao opasniji. Iz jedne takve situacije pao je jedini gol na meču, Suma je uposlio Štulića, a mladi napadač Partizana između dvojice rivala doneo je crno-belima važna tri boda!  

Partizan - Čukarički 1:0 (0:0)

Strelci: Štulić 86

Stadion: FK Partizan. Sudija: Lazar Lukić

Partizan: Stojković - Miljković, Marković, Banjak, Obradović - Šćekić, Zdjelar - Jojić, Natho, Stevanović - Asano
Trener: Aleksandar Stanojević

Čukarički: Petrović - Ćirković, Šapić, Ostojić, Kamenović - Mijailović, Pantić - Kajević, Kovač, Birmančević - Ndiaje
Trener: Dušan Đorđević

TOK MEČA

Drugo poluvreme

90. minut - Sudija Lukič produžio je utakmicu još tri minuta!

86. minut - GOOOOOOOL! Vodi Partizan, Suma je probio po levoj strani zajedno sa Uroševićem i poslužio Štuilića kao na tacni! Mladi napadač crno-belih sproveo je loptu u mrežu Čukaričkog - 1:0!

82. minut - Izlazi Ivan Obradović, ulazi Slobodan Urošević. 

79. minut - Povukao je Suma kontranapad, odlično je napao po boku, ali je Šapić po ko zna koji put otklonio opasnost. Jojić je katastrofalno izveo udarac iz ugla. 

77. minut - Izašao je Asmir Kajević, a na njegovo mesto ulazi Milutin Vidosavljević. 

73. minut - Prošao je Milan Savić lepo u sredinu, ali je šutirao preko gola!

66. minut - Ogromna prilika za Partizan, Lutovac je dobro uposlio Jojića, potom gužva u petercu, ali je Šapić ispucao loptu van svog kaznenog prostora, ostaje 0:0!

62. minut - Treća ozbiljna prilika za Čukarički u drugom poluvremenu, ponovo je Birmančević bio u dobroj pozciji, pokušao je da uposli Savića, ali je Zdjelar raščistio opasnost. 

60. minut - Opao je ritam utakmice, a sada menja i Čukarički. Ulazi Milan Savić, dok van terena ide Danilo Pantić.

56. minut - Dvostruka izmena u Partizanu, izlaze Natho i Stevanović, a na teren će Sejduba Suma i Nikola Štulić.

53. minut - Loše se postavio Ivan Obradović, faulirao je Asmira Kajevića i tom prilikom se povredio. Ipak, spreman je nekadašnji reprezentativac Srbije da nastavi meč. 

Foto: Starsportphoto

51. minut - Pljušte žuti kartoni, sada je "požuteo" Srđan Mijailović.

49. minut - Loša reakcija Markovića, Birmančević je izbio sam pred Stojkovića, ali je kapiten Partizana sjajno reagovao!

47. minut - Obišao je Stefan Kovač Svetozara Markovića, ali je štoper Partizana faulirao Kovača i sprečio kontru, te je zbog toga dobio žuti karton. 

46. minut - Izmene i u timu Partizana, ali i Čukaričkog. Utakmicu je zavrđio Ndijae, a na teren ulazi Eze, dok Miljkovića neće biti na terenu u nastavku meča, na njegovo mesto ulazi Aleksandar Lutovac. 

Prvo poluvreme

45. minut - Gotovo je prvo poluvreme! Fale golovi na stadionu Partizana, ali dobra igra obeju ekipa. 

45. minut - Dva minuta je Lazar Lukić produžio prvo poluvreme! Asmir Kajević dobio je žuti karton pošto je sprečio Natha da izvede slobodan udarac. 

41. minut - Oštar duel Zdjelara i Ndiajea na sredini terena, tražili su crno-beli da sudija pokaže drugi žuti karton Senegalcu, ali je Lukić dobro procenio i pokazao javnu opomenu veznjaku Partizana. 

Foto: Starsportphoto

37. minut - Ogromna šansa za Čukarički, Birmančević je uposlio Kamenovića, ali je levi bek "brđana" bio neprecizan  - 0:0!

33. minut - "Pokačili" su se Zdjelar i Ndiaje, posle upozorenja Senegalac nije stao, pa mu je sudija Lukić pokazao žuti karton. 

29. minut - Odbila se jedna lopta na volej Natku, ali je lopta prozujala pored stative gola Čukaričkog! Partizan sve opasniji.

23. minut - Velika prilika za Makija Banjaka posle kornera, ali je Đorđe Petrović sjajno odreagao, ostaje 0:0!

19. minut - Prošao je Ivan Obradović po levoj strani, pokušao je da ubaci, ali je ponovo kapiten gostiju Šapić otklonio opasnost. Na kraju samo korner, Marković je bio najviši u skoku, ali nije bio precizan.

Foto: Starsportphoto

15. minut - Pantić je vratio loptu za golmana Petrovića sa dvadesetak metara, ali je vetar umalo sproveo u mrežu. Ipak, od svega korner za cno-bele posle kog ostaje 0:0!

11. minut - Dobro su kombinovali Natho i Asano, ali je visoki Šapić uspeo da spreči poslednji pas, na kraju samo gol-aut.

6. minut - Presing Čukaričkog pravi probleme poslednjoj liniji Partizana, Banjak i Marković imaju poteškoće da pokrenu napad crno-belih!

1. minut - Utakmica je počela! Velika šansa za Čukarički posle samo 20 sekundi!

16:07 - Utakmica kasni zbog problema sa mrežom na golu koji brani Vladimir Stojković. 

15:25 - Glavni arbitar na meču biće Lazar Lukić, a njegovi pomoćnici su Petrović Nemanja i Banović Bojan, dok je četvrti sudija biti Maksimović Đorđe.

15:20 - Dobro došli na lajv prenos utakmice 17. kola Linglong Superlige Srbije između Partizana i Čukaričkog. Sve detalje sa meča možete pratiti uz Informer.rs.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srecko

pre 3 godine

Nema potrebe.Partizan igra čestito.Tvoj spin je smešan.Izgleda da je i cela redakcija na aparatima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija