• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2020

17:02

JOKSIMOVIĆ: Viola fon Kramon je lažni borac za vladavinu prava, otvoreno štiti nasilnike predvođene bivšim režimom!

Politika

JOKSIMOVIĆ: Viola fon Kramon je lažni borac za vladavinu prava, otvoreno štiti nasilnike predvođene bivšim režimom!

Podeli vest

Nemanja Joksimović, poslanik SNS komentarisao je danas izjave Viole fon Kramon Taubadel i istakao da je to još jedan dokaz da dotična predstavlja sramotu za parlamentarizam

Poslednja izjava Viole fon Kramon Taubadel još jedan je dokaz da dotična predstavlja sramotu za parlamentarizam, da duboko šteti evropskoj ideji i diskredituje je u potpunosti. 

Umesto da osudi brutalne napade na pripadnike policije od strane nasilnika predvođenih bivšim režimom, antivakcinasima i ravnozemljasima, lažni borac za vladavinu prava Viola fon Kramon Taubadel staje u njihovu zaštitu. Podsetiću javnost da su Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi huligani povredili 118 policajaca, da su ih gađali kamenicama, flašama i bakljama, da su zapalili pet policijskih vozila i da su nasilno upali u Narodnu skupštinu Republike Srbije. Ili su ovo, kako to vidi Viola fon Kramon Taubadel, bili "mirni protesti"? Podržala bi tako i divljački upad u Evropski parlament? 

Podsetiću javnost da su preprodavac TV sekundi Dragan Đilas i njegov kompanjon Boško Obradović sa svojim huliganima nasilno upali u zgradu RTS-a i pretili novinarima motornom testerom. Da su pripadnici Dveri prebili novinarke Pinka Gordanu Uzelac i Maru Dragović, da je njihov šef Boško Obradović pretio hapšenjem i zatvorom glavnom i odgovornom uredniku dnevnih novina Informer Draganu J. Vučićeviću, dok je Đilasova narikača Marinika Tepić od svog prijatelja, koji je uhapšen sa 1,4 kilograma opojne droge, 207 komada pištoljske municije i 19 komada puščane municije, tražila da „iseli iz Pančeva“ novinara Miroslava Milakova. Ili je sve ovo, po viđenju Viole fon Kramon Taubadel, dobar primer kako se treba ophoditi prema medijima i novinarima? Pa ovakve štiti, presnim lažima o "ugroženim medijima u Srbiji"? Jedini koji medije u našoj zemlji suštinski ugrožavaju su upravo ljubimci Taubadelove. 

Treba li da podsećam javnost da su izborne uslove proglasili nedemokratskim upravo oni koji su ih i doneli, a da smo mi, kao odgovorno strana prihvatili dobre usluge Evropskog parlamenta i iste unapredili, pa su oni danas bolji nego ikada? Ili je možda Violi fon Kramon Taubadel svejedno da li cenzus iznosi 1% ili 10%, jer ga njeni miljenici ne prešli svakako, jer za njih prosto narod ne glasa. Ali to ne daje Taubadelovoj pravo da laže i klevece drugu državu, očigledno neznanje joj ne može biti alibi. 

Srbija je na njenu veliku žalost danas moderna i uređena evropska zemlja, a ovi naručeni komentari još jednom pokazuju svima i u Srbiji, ali i u Evropi, za čije interese ona radi. To nisu interesi ni Srbije ni Evropske unije, već upravo onih koji bi da nas vrate u mulj i blato iz kojeg smo se izvukli zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića. Na žalost bivšeg režima i njihovih političkih intimusa, neukih anonimusa i usamljenih pojedinaca u EP, sposobnih samo da sabotiraju evropske ideje i kompromituju evropske vrednosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 3 godine

Lepo je govorio drug Stari: ”Čuvajmo bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga”, i bio je u pravu. Da smo mirno i bez konflikata sledili put izlaska iz Jugoslavije braće Hrvata i Slovenaca, jedinstveno smo mogli biti još 2004. godine u EU. Ali ne, nas su Sloba i Mira kao pravi vizionari odveli u bolju budućnost. Elem, dok jedni tek što su završili svoje prvo predsedanje EU, već dobili status da za malo više od dve godine uvedu evro,drugi za 24 meseca jedva su uspeli 2 poglavlja da otvore, postaju lideri u Malom Šengenu, i moraju da prihvate novu metodologiju pregovaranja prema kojoj u svakom času možeš biti opet na početku pregovaranja.

Izbori 2024

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak
Izbori 2024

Ana Brnabić se sastala sa predsedavajućim iz OEBS-a i najavila još jedan sastanak

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predsedavajućim Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) i ministrom spoljnih i evropskih poslova i trgovine Republike Malte Ijanom Bordžom i obavestila ga da je sutra pozvala sve parlamentarne stranke na još jednu rundu razgovora o implementaciji preporuka Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR).

10.04.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Od Vaskrsa besplatan prevoz i za ove stanovnike Niša!
Dobra vest

Od Vaskrsa besplatan prevoz i za ove stanovnike Niša!

Svi stanovnici Niša stariji od 65 godina, bez ozbira na to da li su ostvarili pravo na penziju ili ne, imaće od Vaskrsa, odnosno od 5. maja pravo na besplatan gradski i prigradski prevoz, odlučeno je na današnjoj sednici Veća grada Niša.

10.04.2024

13:39