• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.12.2020

21:35

ĐILASE, ČIJI JE OVO PROJEKAT?! Puleni žutog tajkuna kritikuju "Prokop", optužuju aktuelnu vlast, a ne pitaju svog gazdu ZAŠTO GA NIJE ZAVRŠIO! (VIDEO)

Politika

ĐILASE, ČIJI JE OVO PROJEKAT?! Puleni žutog tajkuna kritikuju "Prokop", optužuju aktuelnu vlast, a ne pitaju svog gazdu ZAŠTO GA NIJE ZAVRŠIO! (VIDEO)

Podeli vest

Šef odborničke grupe stranke Dragana Đilasa i predsednica inicijativnog odbora njegove stranke snimili su sramni video na železničkoj stanici "Prokop". Oni su kritikovali što je Glavna železnička stanica izmeštena ovde, ali propustili su da kažu da se još 2008. njihov lider hvalio ovim projektom. Hvalio, ali ga nije završio

- Evo došli smo na fantomsku železničku stanicu "Prokop", a imali smo jednu od najvećih stanica u Evropi... - počinje predsednica inicijativnog odbora Đilasove stranke svoje izlaganje, uz konstataciju da "nikome nije palo na pamet da izmesti Glavnu železničku stanicu dok se nisu Vučić i Vesić pojavili".

Međutim, dokazi kažu drugačije. U tekstu od 17. oktobra 2008. godine piše se o projektu "Prokop" i kao najzaslužniji za njega apostrofira se upravo Dragan Đilas, tadašnji gradonačelnik Beograda.

Ipak, izgleda da je Đilas bio suviše zauzet pljačkom Beograda da bi gradio "Prokop".

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mihajilo

pre 3 godine

Kad je jedina politika napad na protivnike , to tako izgleda. Valjda se nadaju da imamo kratko pamćenje. Ali, nije tako. Sve se zna, i čiji je to projekat bio i da li ga je završio.

Jana

pre 3 godine

Pa kao i uvek Đilas za sve svoje prljave poslove pokušava da prebaci krivicu na druge.

Mikac

pre 3 godine

Samo da se zna da je pocetak izgradnje prokopa poceo jos davne 1969 godine . Te godine je izvrseno iseljenje prokopa kada je iseljeno oko 1000 porodica a pretezno roma.

BB

pre 3 godine

Čega god da se Djilas dohvatio, on je to upropastio. Čak i žute je on svojim vođenjem ojadio.

Sofija

pre 3 godine

Њему је било битно само како новац да заврши у његов џеп

dada

pre 3 godine

Uvek bi bilo dobro da je neko drugi odgovoran a nije ni svestan šta je sve činio i kaku je zemlju ostavio.Sad bi ponovo na presto kad je država ojačala i krenula ka boljem životu.

Romanija

pre 3 godine

Ovo je najbolji dokaz da Đilas nema pojma ni šta je počeo ni šta nije zavešio.

Milja R

pre 3 godine

Pa upravo je Đilas najavljivao izmeštanje železničke stanice . Kako sada oni to kritikuju.

Senjak

pre 3 godine

Narod se opasno zeznuo ako misli da je Đilas iole nešto nekad pošteno radio. Jeste, u stvari: pošteno se nakrao.

Milunka

pre 3 godine

Pa njegovi dzepovi su mu bili prioritet a ne Prokop.

Natalija

pre 3 godine

On je tada razmisljao jedimno i kako da napuni sopstvene dzepove parama gradjana .

Aleksandra

pre 3 godine

Hahhahaha, pa nije mogao ni da razmislja kako da ga zavrsi kad su mu jedini prioritet bili svoji dzepovi

Vlajko77

pre 3 godine

Ma sve je Djilas upropastio i pokrao , sram ga bilo !

Sanja

pre 3 godine

Navikli smo od Djilasa da stalno nesto lupeta i optuzuje druge, iako je on u osnovi svega toga i to se gradilo u vreme njegovog mandata, naravno ofrlje!

Jovana

pre 3 godine

Ja se pitam kad je Djilas nesto i zavrsio sti je zapoceo. Samo je prao usta sa raznoraznim projektima da se toboze vidi da kao radi nesto a ustvari je sve to bila maska za kradju, sto se sad svakodnevno i uocava

Ana

pre 3 godine

Kada ce se vec jedno procesuirati ovaj covek i dokle cemo biti izlozeni njegovom manipulatorskom dodiru i medijskoj hajci koju konstatno vidimo na njegovim poltronskim medijima?

Vanja

pre 3 godine

A sta je to Djilas uspeo da zavrsi i uradi? Jedino sto oni znaju je da kritikuju, a za to vreme Vucic radi i gradi.

Jana

pre 3 godine

Đilas ima toliko putera na glavi, da ne znam kako uopšte više ima obraza da se pojavljuje u javnosti.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija