• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.12.2020

21:00

ĐILASOVSKI MEDIJI PONOVO DOTAKLI DNO! Napali Aleksandra Vulina, stali na stranu Albanaca!

Politika

ĐILASOVSKI MEDIJI PONOVO DOTAKLI DNO! Napali Aleksandra Vulina, stali na stranu Albanaca!

Podeli vest

Đilasovski medij Nova S napao je večeras ministra policije Aleksandra Vulina koji je Albance u jednoj izjavi nazvao "šiptarima"

Da su dotakli dno i da im je u interesu da pridobiju albansku naklonost, jasno se vidi iz vesti kojom su napali ministra policije.

Oni su na svom portalu objavili vest sa naslovom "Vulinovo ruganje: Albance naziva "šiptarim" iz poštovanja".

Foto: Printscreen Nova s

Ministar policije Aleksandar Vulin juče je bio na suđenju po tužbi koju je protiv njega podigao Ragmi Mustafa, predsednik Nacionalonog saveta Albanaca.

Nova S je odmah stala na stranu Mustafe, pa su ga zvali za komentare i otvoreno napali Vulina. 

Još jedan u moru dokaza da opozicija staje na stranu Albanaca i da ih Srbija uopšte ne interesuje. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr

pre 3 godine

Pa taj vulin je jedan nevaspitan,primitivan i notorni lazov koji svojim ispadima i glupostima najvise steti srpskom narodu,ma gde bili.Ovde na Zapadu nece ni da izgovaraju njegovo ime,jer se smatra jednim obicnim ulicarem,koji je dotakao dno dozvoljenoga. Ni sam nisam mogao da verujem sta su mi pricali o njemu,ali samo da nabrojim bar neke detalje iz njegove "bogate"riznice.Dezerter,nije sluzio vojsku a zamislite da je bio njihov ministar,sverc deviza od nekakve tetke iz Canade,i sve one prostacke govore i ispade sto sam gledao na internetu,pa to je jezivo.A zamislite,svi to dobro znaju,samo njegov sef vucic nezna !!!! Uzas,nad uzasima da moze toliko nisko da se spusti jedan tip kao ministar.

milan

pre 3 godine

Puši kurac Albancima kad nećeš da pušiš Srbima!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija