• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

30.12.2020

11:27

ĐUKANOVIĆ O SLUČAJU “JOVANJICA”: Neko želi da kroz ovaj slučaj NAPADNE PORODICU PREDSEDNIKA VUČIĆA! /VIDEO/

Politika

ĐUKANOVIĆ O SLUČAJU “JOVANJICA”: Neko želi da kroz ovaj slučaj NAPADNE PORODICU PREDSEDNIKA VUČIĆA! /VIDEO/

Podeli vest

Sam Koluvija me pozvao i pitao da budem u njegovom adovkatskom timu. Ono što je juče izneo na sudu, i nama je rekao kada smo razgovarali o slučaju. Brata predsednika Srbije nikada nije video, uzgajao je konoplju i poseduje svu potrebnu dokumentaciju za to, MUP je bio obavešten o svemu, rekao je za TV Pink jedan od advokata Predraga Koluvije Vladimir Đukanović

 

Predrag Koluvija, većinski vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica", optužen da je organizovao kriminalnu grupu koja je neovlašćeno proizvodila i prdavala narkotike, počeo je juče da iznosi odbranu pred Specijalnim sudom u Beogradu, negirajući delo koje mu se stavlja na teret. 

Koluvija je rekao da je na svom imanju uzgajao konoplju, a ne opojnu drogu, i da mu je nuđeno da postane saradnik policije, a da za uzvrat optuži Andreja Vučića i Zvonka Veslenovića, što je on odbio jer nije želeo da lažno svedoči na sudu.

Kako Koluvija dalje tvrdi, za sve je imao nepohodne dozvole nadležnih organa, neophodne sertifikate i kaže da je MUP bio obavešten o svemu. On je dalje u svom izaganju rekao da je optužba zapravo interes određene grupe koja je protiv njega i da je optužba montirana.

Inače, Koluviju Tužilaštvo tereti da je na imanju nadomak Stare Pazove uzgajao marihuanu, zajedno sa ostalih devetoro optuženih.

Foto: printscreen

Advokat Vladimir Đukanović, koji je i deo tima koji brani je Koluvije, rekao je za Novo jutro TV Pink da se dosta nelogičnosti optuženom stavlja na teret i da se Koluvija drži iskaza koji je izneo pred sudom, a pre toga ga je obrazložio svom advokatskom timu. 

- Sam Koluvija me pozvao i pitao da budem u njegovom adovkatskom timu na strani odbrane i ja sam pristao. To je izazov za svakog advokata. Kada sam čitao predmet video sam da se tu mnoge stvari ne poklapaju i da mu se svašta stavlja na teret. Dosta toga je tu bilo sumljivo, počev od samog ispitivanja svedoka. Još na početku je meni Koluvija rekao sve to što je juče izneo na sudu i to i dalje tvrdi, ne menja iskaz – kaže Đukanović.

Koluvija nikad nije video Andreja Vučića

Kaže da Koluvija tvrdi da se nikada nije susreo sa bratom predsednika Srbije, za šta ga uprono napadaju.

- On odgovorno tvdi da nikada Andreja Vučića nije video. Nikada mu oči nije video. On je čak i rekao koji mu je policajac to ponudio kako bi ga oslobodili svih tih postupaka – kaže Đukanović ističući da pretpostavlja da neko ima nameru da predstavi Srbiju kao novu Kolumbiju i da tu uveže brata predsednika republike, a to je, objašnajva on, zapravo dalji napad na porodicu predesenika Vučića.

- Oni žele da kriminalizuju porodicu predsednika Vučića. Tamo se nalazi industrijsko konoplje, a ne to što oni tvrde. Nekome je bilo potrebno da medijski to napravi i da optuže Anedreja Vučića koji sa tim nema nikakve veze. To je vrlo pokvareno urađeno – objašnajva Đukanović koji kaže da neki mediji prenose o ovom slučaju već presuđujuće.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perica

pre 3 godine

Opozicija konstantno trazi razlog da napadne predsednika i njegovu porodicu.

Ivana

pre 3 godine

Da je reč o nameštaljci i pokušaju kriminalizacije porodice Vučić, svima je jasno. S obzirom da je imenovao sve one koji su pokušali da inkriminišu Andreja Vučića, sada sve to lepo treba istražiti i doći do imena nalogodavca.

tina

pre 3 godine

Vrlo pokvareno uradjeno,konsantno se napada na predsednikovu porodicu

Sima

pre 3 godine

Kakve su to prljave radnje... Džaba im sve jer samo su sebe uvukli uu blato i istina će se otkriti kad tad. Ono što je jako bitno jeste da se sve istraži, da se otkriju svi učesnici u montiranju ove političke afere i da se kazne u skladu sa zakonom.

Dule

pre 3 godine

Neko želi da kroz ovaj slučaj NAPADNE PORODICU PREDSEDNIKA VUČIĆA!

BB

pre 3 godine

Umesto da se bave sobom i shvate da ih narod neće, jer nemaju nikakve rezultate i politiku da ponude, ostaje im da samo besomučno napadaju i mrze.

Tanja

pre 3 godine

Za napade na porodicu predsednika Vucica treba da slede najstrozije kazne.

milan

pre 3 godine

Po gradu kolaju priče da je Vladimir Đukanović homoseksualac! Da li neko nešto zna o tome?

Ivana

pre 3 godine

Pa ko drugi nego tajkuni koji su znali da u Javanjici nešto ima. Neko ko je znao za takve stvari. Slučaj Jovanjica je iz kruga kriminalnih klanova i tajkuna koji su usko povezani.Obični građani nisu znali pre za to niti da uopšte toga ima. To su pokvarene i zle namere tajkuna.

Ljiljana

pre 3 godine

Svi mi veoma dobro znamo da je to bila velika namestaljka da se predsednik skine sa vlasti!

Daca

pre 3 godine

Porodica Vucic je jedna veoma postena, jednostavna i skromna. Velika je steta blatiti takvu porodicu zarad necijeg hira i pohlepe!

Aleksandar

pre 3 godine

Podrška za predsednika i njegovu porodicu!

Jovan

pre 3 godine

Ne vidim kako je umesana porodica Vucic u ovo!?

Milos

pre 3 godine

Sve ce se reci na sudu, sud je nezavisan organ, ali kakve veze ima predsednikova porodica sa sudjenjem?

Dragica

pre 3 godine

Ljudi pustimo pravosuđe da radi svoj posao.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20