• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.12.2020

16:06

VLADA PODRŽALA VUČIĆEVU INICIJATIVU! Srbija pomaže Hrvatskoj sa milion evra!

Politika

VLADA PODRŽALA VUČIĆEVU INICIJATIVU! Srbija pomaže Hrvatskoj sa milion evra!

Podeli vest

Vlada Srbije donela je danas odluku, na inicijativu predsednika Aleksandra Vučića, da se milion evra uputi Hrvatskoj kao finansijska pomoć za sanaciju štete nastale usled razornog zemljotresa koji je pogodio susednu zemlju


Članovi Vlade Srbije izrazili su žaljenje zbog ljudskih života izgubljenih u ovoj prirodnoj katastrofi, a novčana sredstva su namenjena da se pomogne u obnovi razrušenih objekata, od kojih je veliki broj od javnog značaja, saopšteno je iz Nemanjine 11.


U zemljotresu jačine 6,3 stepena koji je pogodio centralnu Hrvatsku poginulo je najmanje sedam osoba i pričinjena je velika materijalna šteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sanja

pre 3 godine

Mi smo ovim dokazali da smo iznad svake mržnje i da je čovek za nas čovek bez obzira na nacionalnost, versku pripadnost ili bilo koje drugo obeležje. Ljudski život, je ljudski život i svaki je vredan bez obzira na sve.

Rade

pre 3 godine

Bravo za potez naše Vlade i treba pomoći komšije u nevolji.

Ena

pre 3 godine

Ko ce drugi ako nece komѕija da pomogne u nesreci.

mile

pre 3 godine

neka vest o protestu ispred vlade nista? zabranjeno objaviti da ima nezadovoljnih u drzavi?

Marija

pre 3 godine

U nevolji se pokazuje kakav je ko. Svaka čast!

zeljko

pre 3 godine

Bravo "hrvatine" , koja mizerija života, oli su to kršćani (ubij SRBINA), a on ti nudi kruv nasušni... Vi SRBI ste ponosit i nevjerojatan narod, znali ste kroz vjekove što hoćete a to znate i danas danle i baš vas briga što ostatak svijeta misli. Volio bih da sam SRBIN ali u ovim trenutcima s' ponosom svojim susjedima velim: "...ŠTO HOĆETE!...JA SAM SRBIN!...."...iako sam krijenima Italo. Viva Italia, Viva Serbia !!!

Lucija Marko

pre 3 godine

Hvala Bogu da sam povjerovao u dr. ALABU nakon što sam pročitao toliko svjedočanstava o njegovom radu i odlučio ga kontaktirati. Pišem svoje svjedočenje za koje nikada nisam mislio da će biti moguće. Prije nego što sam upoznao dr. ALABU, osjećao sam da su to sve praznovjerna uvjerenja i da nije znanstveno dokazano da je čarolija istinita, ali ovaj bacač čarolije natjerao me je da vjerujem suprotno. ON JE DOBAR ČOVJEK. Uz pomoć ovog čovjeka vratila sam svog bivšeg dečka nakon 1 godine pokušaja, ali činilo se da nisu prikazana moguća sredstva. Ako pročitate neko svjedočenje o dr. ALABI, istina je. Moj me dečko napustio više od 1 godine i htjela sam ga vratiti i pokušala sam ga moliti da mi se vrati, ali on se oglušio na mene i javno napravio budalu od mene. Doktora ALABU uputio mi je moj prijatelj koji mi je također pomagao na radnom mjestu i rekao sam mu da je praznovjeran i budala da vjeruje u takve fetiš stvari. No, nakon toliko razmišljanja o tome, otišao sam ga potražiti putem interneta i odlučio sam ga kontaktirati na njegov e-mail. Ubrzo mi je dao broj mobitela i dobro smo razgovarali. On je najbolji. Prije nego što je njegova čarolija uspjela, već sam imao uvjerenja. U roku od 2 dana, moj bivši dečko, nakon godinu dana izrugivanja da je beskoristan čovjek, došao je k meni moleći me ovaj put. Nisam znala što je taj čovjek učinio, ali jako je dobro što to radi za mene. Zahvaljujem njemu i prijatelju što ga previše poznajemo svaki dan u našem životu. Vjerujem da će pomoći svima koji ga kontaktiraju da ga kontaktiraju (dralaba3000@gmail.com) ili WhatsApp +2349071995123...

Perica Savic

pre 3 godine

Dobra odluka,Srbija je velika zemlja velikog srca.

bgd

pre 3 godine

za vucica i sve vas milion evra i milion srpskih kletvi na vama

Petar

pre 3 godine

Srbija je uvek spremna da pomogne u teskim situacijama.Bravo.

Nena

pre 3 godine

Svaka pomoc od velike vaznosti u ovakvoj teskoj situaciji.

Jana

pre 3 godine

Zemljotres je nesto na sta ne mozemo da uticemo i ne daj Boze svakome se moze dogoditi. Humanost pre svega, treba pomoci neduznim ljudima.

Mita

pre 3 godine

Vučić je veliki čovek i uvek je spreman svakoj državi da pomogne kada je u nevolji.

Mima

pre 3 godine

Pravi osnov da sa Hrvatima zakopamo ratne sekire i gledamo u prijateljsku budućnost u kojoj ćemo se međusobno podržavati i poslovati.

Mirjana

pre 3 godine

U ovakvim situacijama podrška je od velikog značaja.

Ivona

pre 3 godine

Humanost je jedna od odlika koja krasi nasu drzavu! Ponosna sam na predsednika, koji je uvek voljan da pomogne!

Lucija Marko

pre 3 godine

Bok, ja sam Lucija Marko, ovdje sam da bih cijelom svijetu prenio ovu dobru vijest o tome kako sam vratio ljubav svog supruga. Bila sam izbezumljena kad me prošli mjesec ljubav ostavila zbog druge djevojke, ali kad sam našla prijatelja koji me upoznao s liječnikom Alabom, velikim glasnikom, razgovarala sam s njim o svom problemu, kako me je suprug napustio i kako moram dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Samo mi je rekao da sam došao na pravo mjesto da ću dobiti želju srca bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što bih trebao učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, nazvala me moja ljubav telefonom i ispričala mi izgovore da živim prije sada, a sljedeći tjedan nakon što me ljubav zvala da molim za oproštenje, bila sam pozvan na razgovor u moju omiljenu tvrtku, morao sam raditi kao nadzornik. Tako sam sretna i shrvana da moram reći cijelom svijetu o tome kako mi dr. Alaba pomaže da dam svom srcu deseir. Doktor Alaba stručnjak je za sve vrste uroka i dobre magije. Ako trebate bilo kakvu pomoć, obratite se dr. Alabi na sljedeću e-adresu: dralaba3000@gmail.com želim vam sve najbolje

Svetlana Stanisavljević

pre 3 godine

Bravo za predlog Srbija je pružila ruku pomirenja

Aleksandar

pre 3 godine

Zato predsednice, dokle vise da se ponižavamo pred Hrvatskom?!

Boban

pre 3 godine

Sa velikom tugom i zaljenjem izražavamo saučešće nastradalima u zemljotresu u Hrvatskoj. Srbija i narod Srbije nikada neće ostati nemi pred ovakvim tužnim i tragičnim dogadjajima koji su ovog puta pogodili naše komšije Hrvate. I zato svim srce kako drzava Srbija tako i brojna udruženja i pojedinci iz Srbije šalju nesebičnu pomoć svojim hrvatskim komšijama

Tanjica

pre 3 godine

Srbija je uvek raspolozena da pomogne svojim susednim zemljama kada se nadju u nevolji. To treba da bude primer ostalim zeljama u regionu.

Saša

pre 3 godine

Human gest predsednika i. Vlade Republike Srbije.

Sava

pre 3 godine

Pomoć Hrvatima je neophodna u ovom teškom trenutku.

Veljko

pre 3 godine

Uvek priskočimo u pomoć, tako i treba, svi znamo kako je to kad te zadesi katastrofa.

Ivan

pre 3 godine

Ova pomoc je data od Srca, nadamo se da ce sto pre krenuti obnova ostecenih kuca.

Dragica

pre 3 godine

Da im pokažemo ko je dobar domaćin i komšija. Bez predrasuda i oklevanja. Solidarnost i humanost na delu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija