• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/b92

31.12.2020

12:08

NE VOLIM NOVU GODINU, AL' BIH DOZVOLIO DA SE SLAVI! Dr Nestorović opet udara kontru: ZAKLJUČAVANJE JE GREŠKA, MI SMO SKLONI DA PRIZIVAMO NESREĆU!

Politika

NE VOLIM NOVU GODINU, AL' BIH DOZVOLIO DA SE SLAVI! Dr Nestorović opet udara kontru: ZAKLJUČAVANJE JE GREŠKA, MI SMO SKLONI DA PRIZIVAMO NESREĆU!

Podeli vest

Pulmolog Branimir Nestorović istakao se po izjavama koje su često u suprotnosti sa ostali stručnjacima i članovima Kriznog štaba, ali privlače pažnju javnosti. Nestorović, koji je bivši član Štaba, rekao je da jeste rizično, ali da bi on dopustio proslavu Nove godine

 

Ipak on je dodao i da svaki dan može da bude slavlje, ako želimo.

- Ja ne volim Novu godinu. Svaki dan može da vam bude doček i Nova Godina ako to želite - kaže Nestorović.

On je dodao i da “svi ozbiljni naučnici kažu da je greška zaključavanje - ima zemalja u kojima nema restrikcija, evo pogledajte Belorusiju”.

Svaki čovek može da bude srećam, ako želi

Nestorović ističe da je u životu najvažnija sreća.

- Mi smo skloni da prizivamo nesreću. Ja verujem u tu energiju. Šta ako će većina ljudi preživeti, ako ćeš biti polu normalan. Svaki čovek može biti srećan ukoliko to želi - rekao je Nestorović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 3 godine

Ovaj je načisto prolupao. Pati od komplexa više vrednosti. Pa kad si toliko načitan, oslobodi nas tvojom metodom od ove napasti. Kandiduj se time i za Nobelovu nagradu, oslobodi muka naučnike koji tragaju za efektnim lekom. Ebo te BELI LUK.

Olja

pre 3 godine

Opet kontrira bez odgovornosti !!! Sramota !!! Vise ga ne cenim !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija