• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.01.2021

10:07

BOLEST I ZLO ĐILASOVSKIH MEDIJA! Na Božić vređaju porodičnog čoveka samo zato sto promoviše hrišćanske vrednosti!

Politika

BOLEST I ZLO ĐILASOVSKIH MEDIJA! Na Božić vređaju porodičnog čoveka samo zato sto promoviše hrišćanske vrednosti!

Podeli vest

Licemerni đilasovski mediji ni za najradosniji hrišćanski praznik ne mogu da sakriju mržnju. Prvo su celu noc kukali zbog nasilja i haosa u Americi, proglašavajući one koji su upali u Kapitol za divljake koje treba hitno hapsiti

I može to da se razume, odnosno moglo bi, kada ti isti đilasovksi mediji ne bi prošlog leta kovali u zvezde divljake koji su pokusavali da upadnu u srpski parlament. Kad se ruši Amerika kuknjava, kad se ruši Srbija, onda se to slavi.

I u svemu tome đilasovski sajt Nova.rs, bolesno, jednog od huligana iz Vašingtona upoređuje sa narodnim poslanikom Vladimirom Đukanovićem, bestidno ga nazivajući Bizonom.

Oca maloletne dece, vaspitanog i dobronamernog čoveka nazivati bizonom, samo zato što ne možete da podnesete njegove ljudske vrline. Još jedan bestidan potez đilasovaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čarapan

pre 3 godine

Demonstracije u SAD su osuđene na pripast jer ih nije organizivao.i ne vodu OTPOR.A zapad dobro zna kako je OTPOR odradio demokratiju u Srbiji .Ukrajni .... i svugde gde je to bilo potrebno.

Ljubiša

pre 3 godine

Kad su već tako kreativni SS-peovci, kako to da nisu uporedili Eskobara i Don Djidolarosa? Obojici su najbliži saradnici narko dileri.

Miss Ann Troppy

pre 3 godine

U Srbiji je SVE dozvoljeno, osim da se ne diraju vlast i doživotni predsednik partije. Možeš nekažnjeno da gaziš decu kolima, da valjaš oružje i drogu, sve se to da srediti. Samo je opasno dirati vođu i partiju.

Niki

pre 3 godine

To mu je bio nadimak od ranije. U čemu je problem? Kao što mu je bio nadimak Đuka moler.

miloš

pre 3 godine

Ovaj Đukanović je stvarno jedan od najvećih bilmeza i primitivata na poliutičkoj sceni Srbije.

milankukic

pre 3 godine

tako ti je to banditi su ti koji brane vrednosti i istinu u americi a ovi kod nas su mirni demonstranti iako oni bacaju kamenje na policiju to je zapadna demokratija

aco

pre 3 godine

ako cemo posteno STVARNO lici na BIZONA nema tu ljutnje

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija