• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.01.2021

12:37

BRAVO KRETENI! Olenik o planovima bojkotaške opozicije - SPREMATE CRNOGORSKI SCENARIO U SRBIJI!

Politika

BRAVO KRETENI! Olenik o planovima bojkotaške opozicije - SPREMATE CRNOGORSKI SCENARIO U SRBIJI!

Podeli vest

Srpska bojkot opozicija u svojoj nemoći pokušava da se po svaku cenu vrati na političku scenu. Mešutim, u nedostatku ideja, a ponajviše želje da zasuku rukave i nešto konkretno urade, smislili su da iskopiraju crnogorski scenario i preko Srpske pravoslavne crkve sruše aktuelni režim

Ove namere otkrio je crkveni velikodostojnik vladika Grigorije u intervjuu rekavši da sprema srpskog Zdravka Krivokapića, koji je, predvodivši opozicionu koaliciju na prošlogodišnjim parlamentranim izborima, pobedio DPS Mila Đukanovića.

Komentarišući ovu vest na Tviteru, još jedan opozicionar Aleksandar Olenik čestitao je bojkot opoziciji na ovoj "genijalnoj ideji".

- Ovim se potvrđuje da nam 'bojkotaška - pravoverna opozicija' sa SPC na čelu sprema Crnogorski scenario po kojem će nam SPC, sada Grigorije, postaviti vladu. Pa, bravo kreteni! Sadašnja vlast jeste najgora, ali je i takva bolja nego vlada SPC! - napisao je Olenik.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
aha

pre 3 godine

ako je ideja Srba i Srpskog popa dobra za Srbe u Crnoj Gori zasto ista takva ideja nije dobra za Srbe u Srbiji?

Hobit J Vučičević

pre 3 godine

Auuu.. ala imaš prostački jezik... Ne sviđa ti se, a?? Tek nećeš biti zadovoljan, ludećeš, samo polako.

Baki

pre 3 godine

Čujete li vi šta pričate?! Ova vlast je najbolja vlast u Srbiji u zadnjih 30 godina koliko pratim višestranačje. Samo upoređujte činjenice u svim oblastima života i ništa drugo. A ova opozicija je najgora u istoriji Srbije.

Crna ovca

pre 3 godine

Višestranačje nepostoji slepče kod očiju!

Baki

pre 3 godine

Najveće razočarenje u SPC je vladika Grigorije za mene .

Fikus

pre 3 godine

Šta vam je ljudi, ložite se kao parna lokomotiva ... Grigorije je običan hohštapler i secikesa kojeg je "iskopao" Đilas a koji na izborima nema šanse da dobije ni onoliko glasova koliko Čeda Jovanović ili Vuk Drašković. Koliko on zna i razume politiku govori činjenica da on trabunja o nekakvih njegovih 300 ljudi koji će promeniti Srbiju !!! Kukuuuu ...

Milisav

pre 3 godine

Ovaj li će da komentariše Vladiku ?Koliko li to košta da mi je znati ?

Djux

pre 3 godine

olenik -potpisnik antisrpskog Apela 88 ,zajedno s mesicem,kucanom,mahmutcehajicem,latinkom perovic,harisom silajsdzicem,boskom jaksicem,biserko,malicijem,vlasijem.....

BOKI

pre 3 godine

Idemooooo, Srpska patrijaršija u Diseldorfu. Ha ha ha žuti ološ i šljam prsli ko lajsna. U pomoć zovu kvazi popa u pomoć. Haos, ludilo, Guča, zadruga. Ha ha ha

Marcco

pre 3 godine

Nisu ovi naši "opozicionari" toliki kreteni, koliki su ti njihovi sponzori koji sve to smišljaju iz neke kancelarija ispod trećeg stepeništa, u prizemlju neke zgrade u Virdžiniji ili na Temzi. Doduše, kreteni su što klimaju glavom i računaju "ma što duže ovo traje, to će duže da me sponzorišu" pa samo potvrđuju kako je to odlična ideja. A mali Ian, pripravnik te neke službe kome su dali da se vežba na "bojkot opoziciji" je posle šeste krigle piva, zaključio da su Srbi pravoslavci pa će sad preko Spc tj. odabranog "mesija" da nas rasturi jer "Srbi cene crkvu"... uz to sedi u Diseldorfu, pa ne moraju svako malo da se nalaze u Segedinu ili Tuzli. Uštedeće na budžetu, samo tako!

Jovan

pre 3 godine

Jel to onaj vladika što ga predložiše ŽUTI za predsednika , pa ga sada proturaju kao fol on u ime SPC predlaže . Poznat po fanatičnoj odbrani KAČAVENDE (koji je u Srbiji postavio 120 svojih štićenika za popove) i kao ljuti politički protivnik Dodika.Pitam se dal ide u crkvu.

mirkana

pre 3 godine

ja mu preporucujem bolje da se okrene duhovnom zivotu svojih vernika u dojclandu.da tamo izgradi neku crkvu a ne da zakupljuje privatne kuce i od njih pravi bogomolje.duhovnik i politika kako to ide zajedno.koliko znam drzavna vlast je odvojena od crkvene.u nekom zalosnom momentu za srbe ako bi on pobedio da li to znaci da bi bio rasvladika.

Miro

pre 3 godine

Па зар на Божић? И каква глупа идеја. У Црној Гори су затирали СПЦ у Србији је јача сваки дан. А твз опозицији поручујем престани те јести г* вна узмите мало печенице( на Вука јеремића мислео нисам поштујем његову религиску припадност)ипак је Божић

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija