• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

08.01.2021

19:49

OČUVANJE MIRA I STABILNOSTI JE NAJVEĆI PODSTICAJ ZA NASTAVK NAŠE ČVRSTE SARADNJE! Predsednik Vučić čestitao Dan Republike Srpske predsednici Cvijanović

Politika

OČUVANJE MIRA I STABILNOSTI JE NAJVEĆI PODSTICAJ ZA NASTAVK NAŠE ČVRSTE SARADNJE! Predsednik Vučić čestitao Dan Republike Srpske predsednici Cvijanović

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović povodom Dana RS, saopšteno je večeras iz Službe za saradnju s medijima predsednika Srbije

- U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak. Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti - navodi se u čestitki predsednika.

Dodaje se da su nam više nego ikada pre, potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti.

- Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu. Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih. Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija! - navodi se u čestitki predsednika Vučića.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saradžogla

pre 3 godine

ЧВРСТА САРАДЊА! Да се не лажемо!Да Србија ИЗДРЖАВА Републику Српску својим милионима евра?Да Србија ,,има обавезу''? Да наводно избеглима овде МАСОВНО поклањамо станове?А од тих срба 106 година трпимо због њихових работа!Њихов сулуди гаврило чеко са надимком принцип је због кукавичког убиства прво Софију па Фердинанда ојадио народ Србије!Ојадили су нас отимачинама и убиствима када су дошчи са титом.

Boban

pre 3 godine

Kad je najteže Srbi su znali da se slože. To nas je očuvalo na ovim prostorima. Republika Srbija i Republika Srpska su dve polovine jednog srca što kuca u grudima svakog Srbina. Čestitamo dan Republike Srpske! Večno na živela!

Boban

pre 3 godine

Kad je najteže Srbi su znali da se slože. To nas je očuvalo na ovim prostorima. Republika Srbija i Republika Srpska su dve polovine jednog srca što kuca u grudima svakog Srbina. Čestitamo dan Republike Srpske! Večno nam živela!

Dragana

pre 3 godine

Živela Republika Srpska i da naša sloga i zajedništvo prevladaju sve prepreke i izazove!

Dejan

pre 3 godine

Republika Srpska je jedna drzava u drzavi i cestitam im na njihovom danu u zelji da nastave da se bore za svoja prava!

Toma

pre 3 godine

Danas je veliki dan za nasu bracu iz Republike Srpske i cestitam im dan R.S-e!

Andrijana

pre 3 godine

Da se svi zalažu za mir i dobru saradnju! Ne okrećite se ka prošlosti idemo ka budućnosti!

Mirka

pre 3 godine

Čvrsta saradnja Srbije i Srpske će se nastaviti i dalje, živelo jedinstvo i borba za stabilnost i mir!

Danka

pre 3 godine

RS i Srbija su dve prijateljske zemlje koje neguju dobro prijateljstvo već godinama!

Marija

pre 3 godine

RS i Srbija su uvek imale dobru saradnju, nadam se da će tako i ostati u budućnosti!

Ivana

pre 3 godine

Republika Srpska i Srbije treba da čuvaju naše nacionalne interese. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu što činite za naš narod i državu. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.

Milica

pre 3 godine

Tako je Predsedniče, samo da je zdravlja i mira!

Milan

pre 3 godine

Tako je braco Srbi, moramo se drzati, Srecan vam vas dan Nezavisnosti!

Jovana

pre 3 godine

Dan Republike Srpske ujedno je i dan svih nas, jer se radi o bratskom narodu, koji je zajedno i u dobru i u zlu, sto ce nam omoguciti da izadjemo iz svakog problema kao pobednici!

Jelena

pre 3 godine

Srbija će uvek biti uz RS i naš narod tamo jer to je naša moralna dužnost pomoći i biti podrška svojoj braći. Srećan Dan Republici Srpskoj!

Milica

pre 3 godine

Jedan narod koji ima zajednički cilj da očuva mir i stabilnost.Mozemo mnogo ako nastavimo da se drzimo jedni drugih.Srbija je uvek uz svoj narod. Srećan praznik!

Jelena

pre 3 godine

Zivela Srbija,zivela Srpska! Svako dobro,braco Srbi!

mbiljana

pre 3 godine

Srecan dan repullike nasim velikim i iskrenim prijateljima.

Stefan

pre 3 godine

Cestitke povodom dana republike predsednici Cvijanovic i narodu Republike Srpske.

miki

pre 3 godine

Uvek cemo biti zajedno, mi smo jedan nardo, zivela Republika Srpska

Luka

pre 3 godine

Kljuc uspeha je obostrana saradnja i postovanje dveju Zemalja. Pridruzujem se iskrenim cestitkama povodom Dana Republike Srpske. Svi smo mi jedan narod i tezimo ka istom cilju.

Marko

pre 3 godine

Republici Srpskoj ce Srbija uvek biti oslonac i prijatelj, ocuvacemo dugogodisnje dobre odnose, prijateljstvo i nastaviti odlicnu saradnju.

Sofija

pre 3 godine

Srbija i Republika Srpska su dva bratska naroda i republike.Sve čestitke RS povodom praznika i da 2021 bude u mnogo bolja i uspešnija .

Mikan

pre 3 godine

Uz zajednicko angazovanje i poverenje koje gajimo jedni prema drugima, moci cemo da prebrodimo ovu krizu.

Milan

pre 3 godine

Mi smo jedan narod i moramo medjusobno da se pomazemo.

Moma

pre 3 godine

"Тамо гдје најљепша се зора буди Часни и поносни живе добри људи"

Goki

pre 3 godine

Pritisci sa strane nece moci da naruse nasu saradnju i jedinstvo. Ziveli!

MIki

pre 3 godine

Neka je srecan dan Republici Srpskoj! Uvek zajedno i u dobru i u zlu!

Biljana

pre 3 godine

Nase veze su cvrste, zasnovane na postovanju, ljubavi, solidarnosti. Nasim venama tece srpska krv. Volimo te Republiko Srpska! Srecan Dan drzavnosti.

Petra

pre 3 godine

Srbija i Republuka Srpska su dve polovine jednog srca. I to ce tako ostati za svakog Srbina. Srecan Dan Republike nasoj braci.

Čibrika Jašarević

pre 3 godine

Srbija poštuje Dejtonski sporazum i sve njegove implikacije tretira suvereno i uz odgovornu politiku! Dan Republike Srpske je nešto što raduje ne samo Srbe u Bosni i Hercegovini, već i u Srbiji - njihovoj domovini, i to ni jedna situacija neće promeniti! Srećan dan R. Srpske!

Lela Popovic

pre 3 godine

Srbija i Republika Srpska su jedan narod koji ima zajednički cilj, da očuvaju mir i stabilnost. Svako dobro, uz napredak i da Dan državnosti slavite još mnogo godina!

Jovan

pre 3 godine

Srbija poštuje Dejtonski sporazum i sve njegove implikacije tretira suvereno i uz odgovornu politiku! Dan Republike Srpske je nešto što raduje ne samo Srbe u Bosni i Hercegovini, već i u Srbiji - njihovoj domovini, i to ni jedna situacija neće promeniti! Srećan dan Srpske!

Uroš

pre 3 godine

Republika Srpska će 09. januara obeležiti svoj dan, čime i Srbi u BiH, a Srbija kao odgovorna zemlja se tome, naravno, raduje podjednako kao i njen narod izvan njenih granica! Vučićeva čestitka je odraz ozbiljnosti sa kojom mi gledamo tu situaciju!

Bojana

pre 3 godine

Srbija ce uvek biti oslonac Republike Srpske, kao i oni nama.

Raka

pre 3 godine

Svim građanima Republike Srpske čestitam Dan Republike u želji da sloga i napredak budu snaga kojom će se nositi u stvaranju boljih uslova za život svih građana!

Miki

pre 3 godine

Ja kao Srbin sam poniosan sto imamo ovako dva jaka drzavnika koji su uvek uz svoj narod.

Nina

pre 3 godine

Republika Srpska i Srbija će uvek ostati jedno.

Milan

pre 3 godine

Uprkos svim izazovima mi moramo biti uz nas narod preko Drine, i pomoci im koliko god je to moguce.

Jana

pre 3 godine

Lepo od predsednika, uvek je uz svoj narod gde god bio.

Maja

pre 3 godine

Saradnja i prijateljstvo sa RS bice jos bolje i jace.

Ivan

pre 3 godine

Zajednickim snagama mozemo mnogo toga da uradimo.

Miki

pre 3 godine

Cestitke za dan Republike Srpske, mi smo tu uz vas jer pripadamo jednom narodu.

Dragaana

pre 3 godine

Republika Srpska i Srbija su jedno srce sa dve polovine

Mirjana

pre 3 godine

Uvek ćemo biti prijateljski nastrojeni jedni prema drugima!

Tanjica

pre 3 godine

Srbija ce uvek biti uz Republiku Srpsku,i u dobru i u zlu.

Vanja

pre 3 godine

Kroz istoriju se pokazalo da je veza Srpstva mreža koju ni najjače sile ne mogu uništiti. Mi Srbi gde god da smo, uvek smo bili i bićemo kao jedno! Volimo vas, srećan vam Dan Republike!

Rade

pre 3 godine

Dobri odnosi su bili sa republikom Srpskom tako ce i ostati.

Mile

pre 3 godine

Mi moramo uvek stati uz nasu bracu preko Drine, i biti im oslonac u teskim trenucima.

Snežana Krstović

pre 3 godine

Srbija će uvek pomoći Srbima u Republici Srpskoj. To je dokazano i na početku epidemije Covida-19.

Franjo

pre 3 godine

Uvek uz svoju braću u Republici Srpskoj. Živeli!

Kija

pre 3 godine

Srbija će uvek pomoći Srbima u Republici Srpskoj, ali uz poštovanje teritorijalnog integriteta BiH.

Kosta

pre 3 godine

Uvek smo uz naš narod, uz prijatelje iz Republike Srpske. Zalagaćemo se da se svako slovo iz Dejtonskog sporazuma poštuje, on je garant opstanka RS. Srećan praznik Dan Republike Srpske!

Radivoje

pre 3 godine

Mir, tolerancija i ekonomski napredak su ključ za razvoj regiona.

Jana

pre 3 godine

Verujemo da ce se saradnja izmedju Srbije i Republike Srpske u narednom periodu jos vise produbiti na svim nivoima.

Lidija

pre 3 godine

Srbija je uvek tu za RS, srećan vam dan državnosti braćo i sestre.

Isidor

pre 3 godine

Čestitam dan RS, da ga slavite na mnogaja ljeta.

Dara

pre 3 godine

Volimo i postujmo jedni druge, to je lozinka za uspeh i blagodet. Srecan dan Republike Srpske zivi nam bili.

Audrey Hepburn

pre 3 godine

Samo zajedno možemo da stremimo svetloj budućnosti, samo uz podršku koju jedni drugima pružamo srpski narod i Srbi gde god živeli mogu sačuvati svoj kulturni identitet i tradiciju koja je naše najveće bogatstvo. Živela Srpska!

Stevica Marinković

pre 3 godine

sve je to isti narod bratski srpski narod

Petar

pre 3 godine

Mi smo jedan narod, treba da budemo ujedinjenji i da se medjusobno podrzavamo. Sve cestitke Republici Srpskoj

Emina

pre 3 godine

Bravo za praznik. Sve čestitke. I saradnja će između naših država uvek postojati.

Filip

pre 3 godine

Srećan praznik. Nastvaljamo da unapređeujemo saradnju sa Republikom Srpskom i da se borimo za bolju budućnost srpskog naroda.

Cile

pre 3 godine

Srbija je uvek tu za svoj narod u Republici Srpskoj. Čuvaćemo mir i stabilnost Koji su od presudnog značaja za prosperitet regiona.

Vidak

pre 3 godine

Srećan praznik i da ga još dugo slavite u miru, zdravlju i sreći. Mi smo jedan narod i bićemo još složniji i uspešniji u budućnosti.

Mile

pre 3 godine

Zdravlje, mir i napredak nasoj braci preko Drine.

Rale

pre 3 godine

Srecan dan Republike Srpske braco! Zivi i zdravi bili.

Slobodan

pre 3 godine

Republika Srpska i Srbija su nerazdvojivi i to svaki Srbin zna.

Mala plava

pre 3 godine

Jedan smo narod ,a to sto nas deli Drina ne predstavlja nam prepreku da Nasu saradnju i podrsku umanjimo prema nasem narodu u RS.

Dušan

pre 3 godine

Срећан рођендан Републици Српској.

Saradžogla

pre 3 godine

Јесмо срби али менталитет је ,,небо и земља''!106 година Србија трпи због работа босанских срба!Сто шест година! Од 1914 када је сулуди гаврило кукавички убио прво Софију па Фердинанда!У затвору је кукумавчио схватившу шта је учинио.И том беднику је лоби босанских срба без питања поставио кип у сред Београда!

Romanija

pre 3 godine

Neka je srećan praznik našoj braći u RS.

Glasinac

pre 3 godine

Srećan praznik braćo Srbi u RS, da ga puno godina slavite u zdravlju i veselju.

Milina

pre 3 godine

Vazno je cuvati jedinstvo, slogu i zajednistvo.

Slavka

pre 3 godine

Sve prepreke i izazovi lakse se savladavaju uz uzajamnu podrsku i solidarnost.

Taki

pre 3 godine

Za tebe se borba vodila žestoka, srećan rođendan Republiko Srpska! Braćo srbi i sestre srpkinje srećan vam Dan R. Srpske!

Raka

pre 3 godine

Veoma je vazno da se srbija i republika srpska drze zajedno, jer samo zajedno mogu savladati sve prepreke i izazove.

Marko

pre 3 godine

Mir i stabilnost je potrebno sacuvati, i vremena koja dolaze ce biti izazovna sto se toga tice.

Mirna

pre 3 godine

Republika srpska i srbija su jedan narod, i tako ce zauvek i ostati.

Raka

pre 3 godine

Moramo cuvati mir i stabilnost jer je to od kljucnog znacaja za napredak i prosperitet celog balkana.

Sofija

pre 3 godine

Srbija je uvek uz Srpsku i tako će i biti uvek.

Sara

pre 3 godine

Srecan Dan Republike Srpske, da vas sreca, zajednistvo i sloga prati.

Nikolina

pre 3 godine

Srbija će uvek biti oslonac i podrska Republici Srpskoj!

Srdjan

pre 3 godine

RS je nasa tvorevina i dom naseg naroda preko Drine i zato je trebamo cuvati i ekonomski podupirati zarad opstanka nasih ljudi tamo.

Mikenko

pre 3 godine

U Srbiji cete uvek imati iskrenog prijatelja.

Ena

pre 3 godine

Srbija je uvek bila uz Republiku Srpsku i uvek ce biti! Mi smo jedan narod i uvek cemo se drzati zajedno! Cestitam dan Republike Srpske!

Željko

pre 3 godine

Kad su Srbi složni, nema te prepreke koja može stati na put našem napretku.

Saša

pre 3 godine

Jedinstvo i sloga grade budućnost srpskog naroda.

Lazar

pre 3 godine

Uvek kada su bili ujedinjeni i složni, Srbi su kroz svoju istoriju savladavali i najteže izazove.

Dragan

pre 3 godine

Od srca Vam čestitamo Dan Republike Srpske ♥️ ♥️ ♥️

Dragan

pre 3 godine

Srećan praznik našem narodu sa druge obele Drine.

Ceca

pre 3 godine

Potrebno je da svi budemo slozni i uspeh je zagarantovan

Violeta

pre 3 godine

Saradnja sa Republikom Srpskom je od velikog znacaja

Dragutin

pre 3 godine

R. Srpska je krvlju stvarana i pravljena. To ne smemo zaboraviti! Živela na mnoga ljeta!

Boban

pre 3 godine

Srbija će uvek biti oslonac Srpskoj, i pouzdani partner.

Sara

pre 3 godine

Neka im je srećan Dan Republike, uvek ćemo biti tu jedni za druge.

Jana

pre 3 godine

Uvek kada je bilo teško pomagali smo jedni drugima, želim vam srećan dan Republike Srbske i puno da napredujete u budućnosti.

Sasa

pre 3 godine

Mir i stabilnost uz integritet i ekonomski rast su prioriteti. Oslonac Srbije nikada neće izostati. Čestitke Republici Srpskoj.

Kole

pre 3 godine

Neka Vam je srećan Dan Republike, zdravi i veseli bili sa verom u još bolje sutra!

Miloš

pre 3 godine

Očuvanje mira i stabilnosti je osnova za dalji rast i razvoj!

jovana

pre 3 godine

Srbija i Republika Srpska je jedan narod, tek cemo u buducnosti biti ujedinjeni i boriti se jedni za druge.

Bojan

pre 3 godine

Gospodin Vucic i Gospodin Dodik uvek vode politiku koja je za svoj narod i interese naseg naroda mi smo jedan narod jedna vera jedna nacija ZIVELA SRBIJA ZIVELA REPUBLIKA SRPSKA!

kiki

pre 3 godine

Kad je najteže Srbi su znali da se slože. To nas je očuvalo na ovim prostorima. Republika Srbija i Republika Srpska su dve polovine jednog srca što kuca u grudima svakog Srbina. Čestitamo dan Republike Srpske!

Sara

pre 3 godine

Srbija je uvek bila veliki oslonac Republici Srpskoj tako ce i nadalje da bude!

Micojka

pre 3 godine

Srecan Dan drzavnosti R Srpskoj! Zivela R Srpska! Zivela Srbija!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija