• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.01.2021

10:04

SRAMOTA NA ĐILASOVSKOJ TELEVIZIJI, ZAR JE OVO OBJEKTIVNO NOVINARSTVO?! Olja Bećković prekinula gledateljku i BEZ PARDONA JE UVREDILA - DA LI STE VI NORMALNI?! /Video/

Politika

SRAMOTA NA ĐILASOVSKOJ TELEVIZIJI, ZAR JE OVO OBJEKTIVNO NOVINARSTVO?! Olja Bećković prekinula gledateljku i BEZ PARDONA JE UVREDILA - DA LI STE VI NORMALNI?! /Video/

Podeli vest

Na đilasovskoj televiziji Nova S sinoć se u emisiju "Utisak nedelje" uključila gledateljka iz Topole koja je htela da iskaže svoje mišljenje o temama o kojima se govorilo, a voditeljka Olja Bešković ju je bez pardona prekinula i uvredila

Sinoć se u emisiju se uključila izvesna Mirjana iz Topole, koja je želela da izrazi svoje mišljenje na televiziji koja navodno promoviše slobodu medija i pre svega istraživačko i objektivno novinarstvo, ali se pokazalo da je sasvim suprotno.

Mirjanu je bez pardona voditeljka Olja Bećković prekinula rečenicom:

"Ja bih da se zapitam da li ste vi normalni?", rekla je Bećković gledateljki nakon čega je telefonska veza prekinuta.

Foto: printscreen

Olja Bećković

Izgleda da su novinari koji rade u đilasovskim medijima zaboravili šta znači biti nepristrasan i objektivan. 

Ukoliko se bilo ko usudi da pokuša da izgovori rečenicu neslaganja, drugačije mišljenje, istog momenta biće proglašen za nenormalnu osobu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
star

pre 3 godine

Ovo je po Đilasu i njegovim sledbemicima, sloboda medija i govora.

DEDA RAKA

pre 3 godine

Olja, uzmi ogledalo - pogledaj se malo (ako si normalna) .

Sloba

pre 3 godine

Tako je Olja, seci botove i jednih i drugih. Emisija ima temu i koncepciju. Ne daj džiberima da te uče poslu!

Dragan

pre 3 godine

Olji treba odbiti na gluposti jel da nije glupa nikad nebi radila na NS televizija. Sto je gluplja to je u nasem drustvu interesantnija,malo skrenula . Zasta majka todi budalu ,bolje da rodila kamen da se svinja cesa

Edit

pre 3 godine

Meni je najcudnije,ko to pise o "normalnosti" u medijima.

boky

pre 3 godine

ovde zaista neko nije normalan ali to nije gledateljka.

Sara

pre 3 godine

Takva bila oduvek, arogantna, neodmerena, bezobrazna...Uvek je sekla sagovornike...Ko bi je primio na TV osim Đilasa?! Još se pita zašto nema gledanost!Ko bi gledao i slušao neke relikte prošlosti, naročito u emisijama gde se 24/7 emituje mržnja, poluistine i laži, što od voditeljke što od jedne iste ekipe " probranih" gostiju...

Goran

pre 3 godine

Nije mi jasno da ovde sve negativni komentari?

Žigolo

pre 3 godine

A šta je tu novo ili da nije već stotine puta viđeno? Od samog početka "Utiska" to je njen stil i način obraćanja i ponašanja prema onima koji nisu na njenoj liniji i drugačije misle. To je ta njihova elitistička demokratija: Istina je ono što ja kažem i kako ja mislim, sve drugo je bljak, makar i da je odnos 90% prema 10% ... Sada je samo još mnogo više arogantna i iritantna i ne pokazuje trunku objektivnosti. Uostalom, gledanost Utiska najbolje govori o tome koliko je cenjena.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija