• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vostok

26.01.2021

18:13

AMERIČKI VOJNICI SE NISU BORILI I GINULI  DA BI SE STVORILA 'VELIKA SRBIJA'! Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet otklonio dileme!

Politika

AMERIČKI VOJNICI SE NISU BORILI I GINULI DA BI SE STVORILA 'VELIKA SRBIJA'! Ambasador SAD u Prištini Filip Kosnet otklonio dileme!

Podeli vest

Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet izjavio je da njegov stav o pridruživanju Kosova Albaniji "ostaje nepromenjen". On je rekao da se "američki vojnici nisu borili da bi se stvorila velika Srbija ili velika Albanija

Kosnet je tako reagovao na izjavu lidera Alijanse za budućnost Ramuša Haradinaja koji je najavio mogućnost održavanja referenduma o ujedinjenju sa Albanijom ukoliko Kosovo ne napravi napredak na putu ka EU.

- Američki vojnici se nisu borili, a neki od njih su i umirali, da bi se stvorila 'velika Srbija' ili 'velika Albanija' na Balkanu. Kosovo ima koristi od toga što je multietničko, multiversko i priče o 'velikoj Albaniji' ili 'velikoj Srbiji' na Balkanu bili bi predaja i neuspeh i nije odgovor na probleme zemalja i regiona", rekao je Kosnet u intervjuu za "Gazetu Blic", a prenosi "Gazeta ekspres".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čarapan

pre 3 godine

Licemeru jedan ko je pomenuo veliku Srbiju ovde je pomenuta velika Albanija.Ali vi velike dmokrate morate da se.krijete iza nečega.

Penzionerj

pre 3 godine

Ti i tvoji vojnici, takoreci, ste kriminalci i ubice. Tek cete vi ginuti i to ubrzo. Kada sejes zlo po svetu, dolazi vreme da zenjete i ginete na indijanskoj teritoriji. Tu gde ti se. res je Srpska zemlja i gonite se.

PRKI

pre 3 godine

Koji su to ginuli kao p...e ste bonmbardovali i niste smeli da udjete na Kosovo sve dok Rusi nisu prevarili Slobu da potpiše primirije. I sada da se zarati nebi smeli na Kosovu da ratujete otisli bi iz Bondstila glavom bez obzira. Zato ćutite ne tražite Ku..a.

Cofi

pre 3 godine

Samo prizanje Kosova i zelja da bude clan UN je upravo to. Koga ovaj pravi debilima neka povuce priznanje Kosova... ili neka prizna nezavisnu RS

gegula

pre 3 godine

Pa kad je šiptarsko,što ste zapeli da ga priznamo? Malo ste se za...li,a i ta šaka kriminalaca če ubrzo da se razleti po svetskim buvarama,ima da se stidite što ste ih podržavali.

Bara

pre 3 godine

Cekaj , vi ste ratovli na strani Albanaca. Srbija sa Kosovom je samo Srbija ,Srbija bez Kosova nije Srbija. Multieticnost na Kosovu je ista ko u JAsenovcu ili u Birkenau sredinom XX veka.

ringispil

pre 3 godine

Baraba belosvetska, pozdravlja te Ashli Babbit i ona je poginula, ali u kapitolu, pucajuci u vrat sopstvenog oficira pucali ste sebi u slepoocnicu. Samo polako.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija