• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2021

21:37

ĐILASOVCI, DOBRO OBIĐITE SPOMENIK I POGLEDAJTE! Stefan Nemanja nosi krst na grudima!

Politika

ĐILASOVCI, DOBRO OBIĐITE SPOMENIK I POGLEDAJTE! Stefan Nemanja nosi krst na grudima!

Podeli vest

Beogradski odbor Srpske napredne stranke osudio je večeras kao netačnu tvrdnju Stranke slobode i pravde Dragana Ðilasa da Stefan Nemanja, na spomeniku koji će sutra biti otvoren u Beogradu, ne nosi krst, navodno da ne bi bili uvređeni saradnici aktuelni vlasti iz Ujedinjenih Arapskih Emirata

"Ðilas i njegov SSP jedini su koji svakodnevno, iznova brukaju Beograd, Srbiju i ceo srpski narod. Oni koju su bili protiv svakog napretka i razvoja Beograda, isti oni koji su od prvog dana bili protiv podizanja spomenika Stefanu Nemanji, danas nastavljaju sa svojom politikom mržnje i laži", navodi se u saopštenju beogradskih naprednjaka.

Oni su poručili "Đilasovcima zlonamernicima" da obiđu spomenik i da "dobro pogledaju, jer Stefan Nemanja krst nosi na grudima".

"Savski trg i spomenik Stefanu Nemanji su simbol srpskog napretka, ali i poštovanja istorije, a to je nešto što Ðilas i njegovi poslušnici ne mogu da razumeju", zaključuje se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nina

pre 3 godine

Njima nista ne vredi pričati, oni ni istoriju ne znaju.

Goran

pre 3 godine

Obilaze oni svaki dan i govore sami sebi a sto mi to nismo uradili, vec stavljali pare sebi u dzep.

Slavica

pre 3 godine

Bolje da ne gledaju, čega god da su se takli to su uništili.

fsD

pre 3 godine

Tipično, oni koji podržavaju Djilasa, vide samo ono što žele.

asvD

pre 3 godine

Posle ovakvih izjava više i ne čudi što Djilas ima sve manju podršku.

Olja

pre 3 godine

Kancerogena skupina prazitskih olosa i lopova koja bi po cenu toga da Srbija gori oni lobirali i na sve moguce nacine pokusavali da prljavim putem i putem medijske hajek i prljava separatisticke kmapanje lazi i obmana preko svojih medija dosli na nelegitimina i fasisticki nacin na celo drzave. Zato oni i gledaju da svaki uspeh i napredak u ovoj drzavi ma koliko god veliki ili mali bio potisnu represivnim metodama i mehanizmima medijske prozivke i pljuvacke kampanje koja se direktno finansira iz dzepa ovog fasistickog tajkuna koji sanja da bude despot svim gradjanima Srbije pretvarajuci se i glumeci spasitelja i patriotu.

SNS DEMONOKRATIJA

pre 3 godine

Krst u ruci Svetog Simeona Mirotočivog nije bio politički korektan, a? U državi gde su kriminalci rijaliti zvezde, mafijaške porodice džet-set, a intelektualci najljući partijski neprijatelji, sasvim je moguće da krst na spomeniku srpskom svetitelju Simeonu Mirotočivom nije politički korektan.

Edvard

pre 3 godine

Svako ko kritikuje ovaj spomenik, treba da ga je sramota. Potrebno je da i u drugim gradovima ima ovakvih spomenika.

Andrijana

pre 3 godine

Nije mi jasno šta Đilas hoće da postigne ovim pljuvanjem po Vučiću, Beogradu i sve mu dobrom što se danas dešava!

Dunja

pre 3 godine

Kada je Đilas toliko pametan, bistar i zna kako treba da izgleda spomenik Stefanu Nemanju, pa zašto se nije on setio dok je bio na čelu Beograda da rekonstruiše i uredi Savski trg?!

Maja

pre 3 godine

Mogu da pljuju, ali kao što je spomenik Steganu Nemanji slika napretka Srbije, tako Srbija i danas izgleda napredno i razvijeno, što Đilas i njegovi puleni nikada neće prihvatiti.

Mirjana

pre 3 godine

Pa oni uvek vide samo ono sto oni hoce, samo najgore...

Micojka

pre 3 godine

Djilasovce je toliko zaslepila mrznja prema Vucicu, da ne vide krst na spomeniku Stefanu Nemanji.

Micojka

pre 3 godine

Djilasovci bi morali da potraze pomoc oftalmologa.

Milja R

pre 3 godine

Nisu oni ni prišli spomeniku, ali zu zato potrčali da kritikuju njegov izgled.

Romanija

pre 3 godine

Nikako Đilas i njegova družina da prestanu da se brukaju.

Sofija

pre 3 godine

Opozicija očigledno ne zna šta će više sa sobom. Spomenik je veličanstven u svojoj lepoti, svaka čast.

Mina

pre 3 godine

Kako protivnici vlasti negoduju zbog spomenika, vidimo njihovu dokonost i zavidnost! Vazno je da se neko trudio, imao volju.Kome se ne svidja, ima priliku da da svoj doprinos i uradi nesto za Srbiju, da vidimo kako bi to oni doprineli, posto do sada nisu!

Lenka

pre 3 godine

Đilasovci i ne znaju ko je bio Stefan Nemanja očigledno čim se usuđuju da ga blate.

Lenka

pre 3 godine

Sramota što se opozicija ponašao kao da mrzi svoj narod i što je uvek protiv svega što vlast uradi kako bu Srbija postala bolja.

Lenka

pre 3 godine

Od samog pocetka su protiv svega što Srbiju čini boljom zemljom i to samo pokazuje koliko su Đilasovci zlobni.

Lenka

pre 3 godine

Naravno da ne razumeju šta ovaj spomenik predstavlja Srbiji i srpskom narodu, jer ne poštuju ni srpsku istoriju i ni srpsku sadašnjost.

Marija

pre 3 godine

Srbija napreduje, a nekima to očigledno smeta.

Anna

pre 3 godine

Krivo je Đilasu što nije on učestvovao u ovom projektu a svi znamo iz kog razloga.

Mihajilo

pre 3 godine

Odlično osmišljen, perfektno izveden spomenik, samo oni koji imaju protiv za sve, mogu da kritikuju ovakav jedan velelepan spomenik. Svi simboli su tu, i krst i mač, i mnogo istorije ispisane.

Perica

pre 3 godine

Jako lepo uradjeno mogu samo da zavide zlobnici.

Zika

pre 3 godine

Da je krst umesto maca,komentari bi bili kako u Srbiji zive i gradjani drugih veroispovesti,ustvari trazi se bilo kakva slamka da bi se "nagrdila"danasnja vlast.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija