• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.01.2021

11:04

VUČIĆ SVEČANO DOČEKAN ISPRED DOMA GARDE NA TOPČIDERU! Predsednik prisustvuje sastanku o operativnim sposobnostima Vojske Srbije Foto/Video/

Politika

VUČIĆ SVEČANO DOČEKAN ISPRED DOMA GARDE NA TOPČIDERU! Predsednik prisustvuje sastanku o operativnim sposobnostima Vojske Srbije Foto/Video/

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas sastanku na kojem će biti predstavljeni rezultati analize stanja funkcionalnih i operativnih sposobnosti Vojske Srbije za 2020. godinu

 

 

Sastanak je počeo u 11.00 časova u Domu Garde Topčider.



Predstavljanju rezultatag analize prirsustvovaće i ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba general Milan Mojsilović, najavljeno je iz Ministarstva odbrane.

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić


Nakon sastanka su oko 12.30 časova planirane izjave za medije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kole

pre 3 godine

Jaka vojska znaci jaka drzava! Nastaviti dalje ulaganje i modernizaciju nase vojske.

Slavica

pre 3 godine

Vučić je dočekan kako i dolikuje jednom predsedniku.

Sara

pre 3 godine

Tako i treba, jedan predsednik uz sve počasti treba da bude dočekan.

Boban

pre 3 godine

Još jednom je vojska Srbije pokazala da je prava vojska, disciplinovana i zna šta je poštovanje i čuvanje kako svoje zemlje tako i predsednika iste.

Mily

pre 3 godine

Vojska Srbije predstavlja nas oslonac i sigurnost u svakom momentu, sto je od velike vaznosti za svaku ozbiljnu drzavu!

Milica

pre 3 godine

Zaslužio je da se tako dočeka. Svaki građanin Srbije treba da bude ponosan što imamo takvog predsednika.

Tanja

pre 3 godine

Vojska je jako bitan deo Srbije, treba ulagati u vojsku

Ivana

pre 3 godine

Verujem da će analiza pokazati pozitivne efekte ulaganja u Vojsku Srbije i očigledan napredak njenih sposobnosti. U tom smeru treba ići i dalje.

Sima

pre 3 godine

Predsednik dočekan kako i dolikuje. Drago mi je što naša država odgovorno postupa i vodi brigu o svojoj vojsci. Jaka vojska garant je mira i bezbednosti.

Olja

pre 3 godine

Jaka vojska je neophodna kako bismo sačuvali mir i bezbednost naše zemlje i njenih stanovnika. Dobro je što se u brine o vojsci i što je več do sada mnogo toga uloženog u njenu modernizaciju.

maja

pre 3 godine

Kada vladajuca politicka stranka radi svoj posao kako treba,rezultati su i vise nego ocigledni.Srbija moze da se ponosi sa svojom vojskom!

zare

pre 3 godine

Vucic je mnogo ulozio u vojsku za razliku od prethodnih vlasti. Zahvaljujuci njemu danas imamo vojsku kojom se ponosimo.

janko

pre 3 godine

Vojska prati napredak Srbije, u vreme opozicije, vojska je dotakla dno, kao i država, a danas je država na svojim nogama, a i vojska je.

Marija

pre 3 godine

Jaka vojska jaka država,ulaganjem u vojni sistem ulažemo u državu i bezbednost građana!

Mily

pre 3 godine

Srbija godinama unazad ulaze znacajnu kolicinu novca u ministarstvo odbrane, ne bi li smo spremni docekali svaku nepredvidjenu situaciju i zastitili svoj narod od svakog potencijalnog neprijatelja. Jaka vojska, jaka drzava!

Vlajko77

pre 3 godine

Predsednik Vucic je docekan kako i dolikuje !

Teodor

pre 3 godine

drzava je vratila poverenje gradjana u vojni sistem kroz mnoge mere koje je preduzela trudeci se ne samo da prati svetske i evropske tokove u opremanju sistema vec i postovanjem njenih pripadnika teko da se danas sve vise mladih ljudi odlucuje za vojni poziv

Micojka

pre 3 godine

Jaka vojska, znaci jaku Srbiju. Vucic ce nastaviti i dalje da ulaze u vojsku.

Ivana

pre 3 godine

Aleksandar Vučić je jedini predsednik koji zaista radi savršeno za našu državu. Hvala predsedniče što činite sve da poboljšate uslove živote našim gardistima ali i VS.

Mićaga

pre 3 godine

Da nak je ostala bivša vlast, danas bi nam vojska ličila na neko lovačko društvo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija