• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

02.02.2021

12:28

BAKAREC RAZOBLIČIO TAJKUNSKU POLITIKU! Đilasove halucinacije o neofašizmu!

Politika

BAKAREC RAZOBLIČIO TAJKUNSKU POLITIKU! Đilasove halucinacije o neofašizmu!

Podeli vest

Dragan Đilas je osim što je poznat po tome što je „pošteno zaradio“ 619 miliona evra dok je obavljao tri državne funkcije, poznat i kao čovek koji je fašističkim metodama isterao iz domova desetine hiljada Roma, a kuće im sravnio sa zemljom, a onda te Rome potrpao u kontejnere koje je postavio u šumama na periferiji Beograda (inkluzija u kontejnere)

U to doba Đilasa su zvali Đitler. Potom je Đilas platio 9000 funti iz budžeta Beograda ukrajinskim prevarantima iz Oksforda, koji dodeljuju međunarodne lažne nagrade svakom ko plati, da mu dodele nagradu za „najboljeg menadžera i najbolje sprovedenu inkluziju Roma“. Osim po ovim "divotama“ Đilas je poznat kao neko ko mnogo voli da laže. U poslednje vreme je slagao kako je nastala njegova fotografija sa opasnim kriminalcem, slagao je da je tokom poslednjih izbora u glasačke kutije ubačeno 200.000 listića. Jedna od mnogobrojnih njegovih laži je i veoma glupa i očigledna, ali je Đilas ipak ponosno izjavio da Srbiju svaki dan napusti 50.000 građana. I ostade Đilas živ, posle svega. Takođe, nedavno, Đilas je pod uticajem fatamorgane izjavio da će predsednika Vučića počistiti sa političke scene, poslati u prošlost i pregaziti kao plitak potok, i da je predsednik Vučić već izgubio Beograd.

Foto: informer

Dragan Đilas

Ako je Đilas već pobedio, i ako je toliko samouveren da će pregaziti vlast kao plitak potok na izborima 2022., zbog čega je onda Đilas u novom naletu halucinacija u svom listu „Danas“ otišao tako daleko da optužuje Zapadnu Evropu i SAD da, citiram: „već devet godina direktno daju podršku Aleksandru Vučiću u projektu uvođenja neofašističkog sistema u Srbiju, koji podrazumeva potpunu kriminalizaciju društva, a taj sistem uključuje i najveću pljačku i korupciju u Evropi, ukidanje vladavine prava i institucija, uništavanje svakog čoveka koji javno pokaže šta misli, saglasnost da Srbija uđe u dužničko ropstvo prema Кini“? Da je Đilas uveren u svoju pobedu, onda bi bio opušten, a ne bi histerično halucinirao o neofašizmu u Srbiji, koji devet godina podržava ceo Zapad !?! Osim što se radi o halucinaciji, i gadosti koju Đilas govori o svojoj zemlji, više je nego očigledno da Đilas opet laže. Prvo, nema državnog neofašizma u Srbiji, osim što se fašističkim metodama služi upravo Đilas i njegova ekstremistička klika (Obradović, Nogo, Đorđević), ali se tu radi o ekstremnoj manjini. Drugo, nelogično je da bi 27 država EU, plus Britanija, plus SAD, podržavali neofašizam u Srbiji, čak i da on postoji. 

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Aleksandar Vučić i Emanuel Makron

Radi se o tome da je Đilas toliko frustriran i iskompleksiran svojim neuspesima i kompromitovanošću, i Vučićevim poduhvatima i uspesima na  svim poljima, da onda lansira najneverovatnije laži. Jadno je da baš „terminator“ Roma iz Beograda,  drži nekome lekcije o neofašizmu. Vrhunac je beščašća da baš Đilas koji stoji na čelu razuđenog pokreta neofašista, autošovinista, antisrba, hejtera i bolesnika koji propagiraju smenu vlasti u krvi, na ulici, sudove revolucije, vešanja i silovanja političkih protivnika, jadno je da baš on nekoga optužuje za fašizam. Da ne govorimo o ludilu u kome Đitler vređa jedno 30 država da podržavaju neofašizam već 9 godina, i o ludilu u kome Đitler poimence vređa predsednika Francuske Emanuela Makrona, da navodno uz konjak, pruža podršku neofašizmu!?! On, Đitler, koga krase sve odlike fašizma (ekstremna autoritarnost, „vođa“ koji priželjkuje neograničenu moć, iracionalizam, opsesija izdajom (EU i SAD), strah od razlika, ksenofobija – protiv Roma i članova SNS, individualna ili socijalna frustracija, izgubljena vlast i želja vlašću, osećaj poniženja zbog moći neprijatelja) se usuđuje da optužuje bilo koga za neofašizam. 

Кako je bezumno da baš Đilas, koji je organizovao fašistički napad na Skupštinu Srbije, da baš on nekome drži lekcije o neofašizmu, vladavini prava i institucijama. Bezumno je da Đilas drži lekcije o dužničkom ropstvu, on koji je u dužničko ropstvo oterao i Beograd, i svoju bivšu stranku- DS. Кako je nemoralno i licemerno da Đilas drži nekome lekcije o kriminalu, baš on koji je za 10 godina, na tri državne funkcije „pošteno zaradio“ 619 miliona evra. A zloupotreba službenog položaja, a trgovina uticajem? Skaredno je da Đilas govori o nečijem navodnom kriminalu, kada je jedan od njegovih najbližih stranačkih saradnika u Кuršumliji, Milutin Bakić, uhapšen zbog toga što je švercovao 66 kilograma marihuane, kada je Milan Dabović, bivši šurak Dragana Đilasa, uhapšen zbog šverca 2,4 kilograma čistog kokaina, kada baš on, Đilas hladno pretuče svog bivšeg tasta koji je stao u  odbranu  svoje ćerke, kada baš Đilsova potpredsednica, "sveta“ Marinika, angažuje svog prijatelja dilera drogom i oružjem, da iz Pančeva iseli jednog novinara. Da parafraziram velikog pesnika Vladislava Petkovića Disa, koji baš kao da je o Đilasu pisao: "Pokrao je sve hramove i ćivote, ismejao sve vrline i poštenje, ponizio sve grobove i živote, uprljao i opelo i krštenje, pokrao je sve hramove i ćivote“.

Zbog čega Đilas toliko laže? Ljubomoran je zbog toga što predsednik Vučić leči Srbiju, gradi Srbiju, vakciniše Srbiju, uzdiže Srbiju, što je završen veličanstveni spomenik Stefanu Nemanji. Da parafraziram Basaru, Đilas luči hormon nesreće, zlobe i zavisti, kontraendorfin. Predsednik Vučić želi da cela Srbija (i svi đilasovci, na čelu sa Đilasom), luči hormone sreće, endorfin, oksitocin, serotonin. Živela Srbija! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

Kao i uvek, veoma promišljen i dokumentovan Bakarecov komentar. Ne znam ko Đilasa uopšte shvata ozbiljno. No, koristan je to lik. Što više lupeta gluposti, Vučićev rejting je sve veći jer se lažima ništa ne postiže..

Saradžogla

pre 3 godine

Ја као неки фактор у СНС увек поручујем Бакарецу: - Јебо те Ђилас! ... Ђилас па Ђилас! ... Легализовао сам кућу без икаквог морања и ... и ... ДОБИО ШЕСТ ПУТА ВЕЋИ ПОРЕЗ?На мој протест следио је циничан одговор ... МОГАО ЈЕ БИТИ УВЕЋАН ДЕСЕТ ПУТА! Зато је легализација стала.

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija